via EkstraBladet Rabatkoder

Simona Halep – Kurumi Nara betting tips og optakt

3. juli 2018 17:30 Wimbledon
Simona Halep V Kurumi Nara
VVVVVV
Sidste 6 kampe
TVVTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Simona Halep - Kurumi Nara optakt og gratis betting tips

Verdensetteren Simona Halep fra Rumænien er top-seedet ved Wimbledon, og på tirsdag starter hun sin deltagelse ved Wimbledon mod Kurumi Nara fra Japan.

Halep har i de sidste par år cementeret sin status som en af ​​de bedste kvindelige tennisspillere, og hun kommer til Wimbledon efter sin første Grand Slam-succes ved French Open. I sine to seneste optrædener ved Wimbledon er Halep røget ud i kvartfinalerne, og hendes bedste præstation var i 2014, hvor hun tabte til Eugenie Bouchard i den ene semifinale uden at vinde et sæt.

På betting-markedet er Halep heller ikke blandt de største favoritter til at vinde titlen, men hun burde ikke have nogen problemer med at klare sig i de indledende runder.

Kurumi Nara er i øjeblikket rangeret som nummer 91 i verden, og ved første øjekast ligner hun ikke en større trussel mod Halep. Nara blev professionel i 2009, og siden da har hun kun vundet en WTA-titel – Rio Open i 2014. Hun opnåede sin karrieres bedste rangering som nummer 32 i 2014.

Nara har ikke formået at nå længere end til tredje runde i en Grand Slam. Hun har deltaget ved de sidste fire Wimbledon-turneringer, men hun er aldrig nået længere end til anden runde.

Simona Halep

Halep har spillet mod Nara en gang tidligere. Det var i 2014 ved Indian Wells Masters, hvor Halep vandt 6-2, 6-2.

Rumæneren har vundet 35 og tabt 6 kampe på WTA-touren i år, og hun har vundet et par titler – Shenzhen Open og French Open.

Hun har to gange i sin karriere tabt i første runde af Wimbledon – i 2012 og 2015.

Kurumi Nara

Den japanske tennisspiller har en 17 sejre og 14 nederlag på WTA-touren i år.

Hun forlod såvel Australian Open og French Open i åbningsrunderne i år.

Nara har kun registreret en sejr over en topspiller i sin karriere – en tre-sæts-sejr over den ottende rangerede Svetlana Kuznetsova ved US Open i 2017.

Vores tip

I løbet af de næste par dage vil Halep forsøge at overføre sin form fra grusbanerne til græsbanerne hos All England Championships Club. Man kan hævde, at spillere som Petra Kvitova, Serena Williams og Garbine Muguruza er bedre på græs og derfor er større favoritter end Halep til at vinde titlen.

Rumæneren kommer imidlertid efter sin første Grand Slam-sejr, og hun vil derfor være fyldt med selvtillid. Vi forventer, at hun vil gøre det rigtigt godt ved Wimbledon. I vores betting-tips forventer vi, at Halep får en komfortabel sejr og kommer videre fra første runde med færre end 18.5 partier.