via EkstraBladet Rabatkoder

Rafael Nadal – Dudi Sela betting tips og optakt

3. juli 2018 12:30 Wimbledon
Rafael Nadal V Dudi Sela
VVVVVV
Sidste 6 kampe
TTTVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Rafael Nadal - Dudi Sela optakt og gratis betting tips

Vinderen af to herresingle Wimbledon-titler og den nuværende nr. 1 på verdensranglisten, Rafael Nadal (Spanien), får sin første kamp på den eneste græsbane i Grand Slam-turneringen i første runde kampen mod Dudi Sela (Israel).

Nadal tog sin ellevte French Open-titel i sidste måned, men ved Wimbledon-turneringen er han seedet som nummer to efter Roger Federer. Spanieren har vundet denne Grand Slam i 2008 og 2010, men Nadals seneste optrædener ved Wimbledon har været knapt så prangende.

Nadal er ikke nået længere end til fjerde runde af denne Grand Slam siden 2011. Sidste år tabte han i fem sæt til Gilles Muller fra Luxembourg i fjerdesidste runde af ​​turneringen. Men siden sit exit sidste år har Nadal hentet yderligere to Grand Slams, og han er i langt bedre form denne gang.

Sela er i øjeblikket rangeret som nummer 129 på ATP-verdensranglisten. Den professionelle israelske spiller deltager for det meste på Challenger-touren, og han har aldrig formået at vinde en ATP-titel. Selas bedste præstation i en Grand Slam var i 2009, hvor han nåede til semifinalerne ved Wimbledon.

Rafael Nadal

I de seneste seks år er Nadal røget ud i første runde af Wimbledon en gang og to gange i anden runde.
Nadal har kun tabt to gange i 2018, og han har vundet fire titler med 30 sejre og kun to nederlag i år.
Efter 11 Grand Slams uden succes har Nadal vundet tre af de sidste fem Grand Slams inden for tennis.

Dudi Sela

Sela har spillet mod Nadal to gange, og han tabte alle sæt ved begge lejligheder.
Han var rangeret så højt som nummer 29 i 2009. Sidste år sluttede han som nummer 67 i verden.
Den 33-årige har 5 sejre og 7 nederlag på ATP-touren i år.

Vores tip

Nadal har ikke formået at lyse op på All England Lawn Tennis Clubs scene i de senere år, men for tiden er han i den bedste form, han har været i længe. I kraft af sine seneste gode resultater har han generobret pladsen som den 1. rangerede i verden, og han er helt sikkert et godt bud på en vinder af Wimbledon i år.

Siden 2003 har Nadal kun tabt to gange i første runde af en Grand Slam, og det ændrer sig næppe ved dette års Wimbledon. Nadal skulle ikke have nogen problemer med at slå Sela i første runde, men en Nadal-gevinst giver ikke den store gevinst. På den baggrund regner vi med, at spanieren vinder første runde uden at afgive sæt.