via EkstraBladet Rabatkoder

Novak Djokovic – Tennys Sandgren betting tips og optakt

3. juli 2018 12:30 Wimbledon
Novak Djokovic V Tennys Sandgren
TVVVVT
Sidste 6 kampe
TTVVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Novak Djokovic - Tennys Sandgren optakt og gratis betting tips

Det har været et hårdt år for Novak Djokovic, hvor en række skader og et tab af selvtillid har betydet, at det nu er mere end 12 måneder siden, han sidst vandt et trofæ på ATP-touren.

Det hele syntes at kulminere ved French Open, hvor en synligt frustreret Djokovic tabte til den useedede Mario Cecchinato, inden han holdt en kaotisk pressekonference, hvor han truede med helt at trække sig fra Wimbledon.Men siden da synes serberen at have genfundet spilleglæden og formen, og han nåede finalen i Queens uden at afgive et sæt.
Djokovic vil forsøge at få genrejsning i første runde ved Wimbledon mod den meget troende kristne Tennys Sandgren, der har provokeret mange ved at fremkomme med sine højreorienterede synspunkter på sociale medier.

Han har muligvis et helt perfekte fornavn til sporten, men Sandgren er nået vidt omkring i sin karriere, inden han nåede kvartfinalen ved Australian Open tidligere i år.

Novak Djokovic

Verdens nummer 12’s form synes at blive bedre, hvor pladsen i kvartfinalen ved French Open er klemt ind imellem en optræden blandt de sidste fire ved Rome Masters og en plads i finalen i Queens.

Siden begyndelsen af ​​2011 byder Djokovics resultater på græs på 50 sejrer og 7 nederlag, og den tredobbelte Wimbledon-mester har et sejr/nederlag-forhold på 58 sejre, 10 nederlag i SW19.

Seneste nederlag var mod Marin Cilic i finalen i Queens, hvor han tabte 7-5, 6-7 og 3-6 efter en god start.

Tennys Sandgren

Sandgren har gjort det rigtigt godt på grusbanerne denne sæson, og han nåede finalen i US Clay Court Championships i april. Han har endnu ikke spillet på græs i 2018.
Den 26-årige har kun spillet en enkelt kamp i hovedturneringen på græs i sin karriere. Det var da han tabte til Frank Dancevic i Newport for omkring et år siden. Dette er hans Wimbledon-debut.

Amerikaneren blev sidst set på grus tilbage i Genève i maj, hvor han blev slået ud i kvartfinalen af ​​Fabio Fognini 6-7, 6-7.

Vores tip

Det er sandsynligt, at denne kamp vil blive spillet på en af ​​Wimbledons showbaner. Hvor dette kan få nogle debutanter til at gå i stå i rampelyset, så forventer man, at Sandgren vil stortrives med dette fokus.

Sandgren er en svær modstander på banen, og han råder over en pålidelig serv – han er rangeret som nummer 31 med 1. servs-sejrsprocent på denne sæsons Tour – og så har han en flot dobbelt baghånd, der virkelig kan sætte Djokovics form og bevægelighed på en prøve.

Sandgren har vundet 82 % af alle hans service kampe i 2018, og man fornemmer, at han i hvert sæt kommer til at få den tidligere verdensetter ud, hvor han ikke kan bunde.
Når det er sagt, så må man forvente, at Djokovics klasse og erfaring på græs i sidste ende vil slå igennem, og han bør gå videre til anden runde.