via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en nyhedsside med betting tips. Vi bliver ikke betalt for indholdet på denne side, men vi kan få provision, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Tennis Tips, Odds & Forudsigelser

Vi er lige nu vidner til den gyldne æra inden for tennis, hvor nogle af de største atleter i vor tid slår deres folder inden for ketcher-spillet. Der er en hidtil uset stor talentmængde på både WTA- og ATP-touren, og hvert år bliver konkurrencen endnu hårdere. Vores erfarne betting-eksperter følger alle de store tennisturneringer, og de er her for at dele deres indsigt i de bedste spil på markedet med dig. God fornøjelse!

Nye LeoVegas kunder

FÅ ET FREEBET OP TIL 1.000 KR.

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
Min 18 år. https://ludomani.dk/. Regler og vilkår gælder. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Yderligere vilkår gælder.
Flere regler & vilkår

Vi tilbyder de bedste tennis betting tips og strategier

Tennis er en sportsgren, der er fyldt med usikkerheder. For det første er der flere spillere, der er i stand til at kæmpe med om og kommer i betragtning til førstepladserne. Det kan altså være en skræmmende opgave for enhver, på forhånd at skulle udråbe en klar vinder. For det andet er der adskillige andre faktorer, som fx spillestil, underlag og vejr, der påvirker spillet.

Vores betting-eksperter har ikke kun mange års erfaring med at følge sporten, de arbejder også på at finde de bedste strategier til at tjene penge på dette sportsmarked. I vores grundigt researchede betting-tips forudsiger vi ikke bare vinderodds, men vi fokuserer også på andre markeder som sæt-spil, over/under, samlede point, handicap-spil og meget mere.

Det bedste ved vores betting-tjeneste er, at den er gratis og frit tilgængelig for alle. Brug vores Tennis betting tips til at finde de bedste spil på betting-markedet og glem ikke at hente et godt betting tilbud her inden du placerer dit næste væddemål!

tennisbane-wimbledon

Tennis Odds Tips – Hvad vi dækker

Vi er stolte over vores omfattende dækning af tennissæsonen. Vi begrænser ikke vores forudsigelser til Grand Slam-turneringer, men vi forsøger at dække det meste af sæsonen fra begyndelsen af ​​januar til november. Vi starter med ATP-turneringerne i Asien, før de flyttes til Melbourne Park i forbindelse med Australian Open i den tredje uge af januar. Den eneste Grand Slam på den sydlige halvkugle er den største begivenhed i første kvartal af sæsonen, og den tiltrækker alle de største tennisstjerner fra hele verden.

Perioden fra maj til juli er favoritsæsonen for enhver tennisfan, hvor French Open og Wimbledon finder sted kort efter hinanden. Roland-Garros’ grus og græsset på All England Lawn Tennis og Croquet Club giver flere muligheder på betting-markedet. Efter en stribe ATP-arrangementer krydser tennistouren Atlanterhavet til årets sidste Grand Slam på Flushing Meadows i den sidste uge af august.

Vores dækning slutter dog ikke med US Open. Vi fortsætter med at følge ATP-touren frem til de afsluttende ​​ATP-finaler i november.

Vores tips er baseret på grundig research af form guides, seneste møder og de bedste betting odds. Så hvis du leder efter de bedste bets inden for tennis, så kan du bruge vores tips helt gratis!

tennis-bold-ketcher

US Open

US Open er årets sidste Grand Slam, og turneringen starter den sidste mandag i august. Den to-uger lange turnering på hardcourt afvikles hvert år i Flushing Meadows, New York City. US Open blegner måske i forhold til Wimbledon med hensyn til popularitet, men turneringen er berømt på grund af sin placering i New York, og den tiltrækker mange Hollywood berømtheder.

Rafael Nadal er regerende US Open-mester, mens Roger Federer ikke har vundet denne Grand Slam siden 2008. Sloane Stephens fra USA er kvinders single-mester. Efter at have dækket årets første tre Grand Slams, vil vores tennishold også være leveringsdygtig i gratis betting-tips til US Open.

Vores eksperter inden for tennisbets researcher flere markeder for bets på US Open. Vi giver ikke kun gratis tips til turneringen, men vi dækker også flere markeder for de individuelle kampe. Vores første spilforslag til US Open bliver offentliggjort her på siden i god tid før turneringen.

US Open vindere 2018

Event Mestre
Herresingle  Rafael Nadal
Damesingle  Sloane Stephens
Herredouble   Jean-Julien RojerHoria Tecău
Damedouble  Chan Yung-jan / Martina Hingis 
Mixed double  Martina Hingis / Jamie Murray

French Open

French Open, eller Roland-Garros, er årets anden Grand Slam, der afvikles hvert år på Stade Roland-Garros i Paris, Frankrig. Det er den eneste Grand Slam, der spilles på grusbaner. Spillere med hårde server har det med at kæmpe med grusbaner, og baglinjespil er en vigtig del af spillet. Grus er en vanskelig overflade at navigere, og French Open betragtes som sæsonens fysisk mest krævende tennisturnering.

Derfor er spanieren Rafael Nadal grusbanernes konge, og hans succes på denne overflade vidner om, at han i sandhed er en atlet. Turneringen, der afholdes i maj-juni, er en stor attraktion for dem, som ynder at spille på tennisresultater. Vores tennisspecialister holder særligt øje med turneringen, og vi begynder med vores forudsigelser i god tid for at hjælpe vores læsere.

Vores eksperter bruger timer på at gennemlæse statistikker, tidligere formkurver, seneste møder osv., så de kan give de bedste spiltips inden for tennis.

Vores mål er at give dig de bedste tips til at spille og oddse på tenniskampe!

French Open vindere 2018

Event Vinder
Herresingle  Rafael Nadal
Damesingle  Simona Halep
Herredouble    Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut
Damedouble Barbora Krejčíková / Kateřina Siniaková
Mixed double  Latisha Chan / Ivan Dodig

Australian Open

Australian Open er altid årets første Grand Slam og afvikles i løbet af de sidste to uger af januar i Melbourne Park, Australien. Den eneste Grand Slam på den sydlige halvkugle spilles på syntetisk underlag, og den er berømt for hårde spilleforhold på grund af de varme somre i Melbourne. Australian Opens tidlige placering på tenniskalenderen gør turneringen vanskelig at forudsige.

Gennem tiden har mange underdogs formået at skabe store overraskelser i den australske varme. Vores betting tips yder den bedste beskyttelse af dine indsatser mod sådanne uforudsigelige resultater. Vores tenniseksperter bruger timer til at researche tidligere resultater og odds, så du kan vælge den bedste værdi for dine penge på betting-markedet. Vores betting forslag er helt gratis, og vi dækker også markeder som vinderspil, over/under, Samlede point.

Vi forstår, at Australian Open er sæsonens første store turnering, og vi ved, at tennisfans derfor er ivrige efter, at turneringen går i gang. Derfor sørger vi for at offentliggøre vores spilforslag i god tid før turneringen.

Australia Open vindere 2018

Event Vinder
Herresingle Roger Federer
Damesingle  Caroline Wozniacki
Herredouble   Oliver Marach / Mate Pavić
Damedouble Tímea Babos / Kristina Mladenovic
Mixed double Gabriela Dabrowski / Mate Pavi

Wimbledon

Hver juli retter tennisfans verden over deres opmærksomhed mod det grønne græs i All England Club, London, hvor den ældste og vigtigste tennisturnering i verden afvikles, nemlig Wimbledon. Det grønne græs og spillere iført hvidt er et beroligende syn om sommeren for alle sports-fans.

En tennisgalskab fejer over hele Storbritannien i et par uger i juli, hvor de bedste tennisspillere kæmper om dette prestigefyldte trofæ.

Vores eksperter inden for tennis-bets leverer de bedste Wimbledon betting tips og strategier på markedet. Faktisk begrænser de ikke deres forudsigelser til, hvem der vinder en bestemt kamp, ​​men de fokuserer også på andre betting markeder. Herudover er det, der gør vores tips særligt gode, at de er helt gratis! Så sørg for at følge med, da vores tips bliver offentliggjort flere dage før turneringen!

Wimbledon vindere 2018

Event Vinder
Herresingle Novak Djokovic
Damesingle  Angelique Kerber
Herredouble   Mike Bryan / Jack Sock
Damedouble  Barbora Krejčíková / Kateřina Siniaková
Mixed double Alexander Peya / Nicole Melichar

Tennis betting markeder og spiltyper

Følgende er blot nogle af de mest populære typer af tennisbets, du finder på vores website:

  • Vinderspil: Her kan spillere satse på, hvem der vinder en bestemt kamp.
  • Sæt-spil: Hvor spillere satser på, hvem der vinder et bestemt sæt, eller hvor mange sæt en spiller vinder.
  • Over/Under marked: Et spil hvor spillerne satser på, at det faktiske antal sæt i en kamp vil være enten højere eller lavere end et bestemt antal.
  • Sæt-handicap: Et spil, hvor spillerne satser på, at en tennisspiller vinder eller taber kampen med flere eller færre end et bestemt antal sæt.

FAQ's

Hvornår finder Wimbledon sted?

Første Wimbledon runde skydes hvert år igang enten den sidste mandag i juni eller den første mandag i juli. Turnering varer to uger og slutter af med finalen i herresingle den sidste søndag. Wimbledon 2019 starter mandag d. 1. juli og slutter søndag d. 14. juli.

Hvornår starter French Open?

French Open, også kendt som Roland Garros, er den anden største af de fire Grand Slam tennisturneringer. Specielt for turneringen er at den spilles på grusunderlag. Den finder sted over to uger fra slut maj til start juni. Turneringens frøste runde er siden 2006 faldet på en søndag, men dette mønster brydes næste år, hvor startskuddet lyder mandag d. 27. maj 2019.

Hvornår er US Open?

US open er kalenderårets sidste grand slam turnering. Den finder sted hvert år sidste mandag i august og afsluttes to uger senere med herresingle finalen. Tidspunktet for denne sportsbegivenhed overlapper med Lebour Day, der er en af de største amerikanske helligdage og dette er med til at tiltrække rigtig mange tilskurere. Glæd dig til US Open 2019 der finder sted mandag d. 29. august til og med d. 8. september og følg med her på siden for de bedste betting tips.

100% OP TIL 1000 KR. TIL SPORT OG CASINO

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Min. Indbetaling 100 kr. 2. Gælder både Casino & Sportsbook. 3. Enkle casinospil udelukket. 4. Omsætningskrav Casino: 30 gange; Sportsbook: 10 gange; indenfor 60 dage fra tildeling. 5. Generelle vilkår for Casino og Sports bonusser gælder.
Flere regler & vilkår

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår