via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en nyhedsside med betting tips. Vi bliver ikke betalt for indholdet på denne side, men vi kan få provision, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Superliga Fodbold Tips 2018

Superligaen er den bedste danske fodboldliga med hold fra hele landet. Vi har alle sammen et forhold til mindst ét af holdene i ligaen, så hvorfor ikke spille på dem og måske endda tjene en smule penge samtidig? Superligaen har nogle af de bedste danske spillere, som hver uge kommer i aktion rundt omkring på de danske stadioner. Vores eksperter er vilde med at spille på Superliga kampe, og de står klar til at give dig en masse tips, nyheder og vigtig viden, så følg med her på siden!

Nye Betfair kunder

BEDSTE ODDS PÅ SUPERLIGAEN - 100% BONUS!

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Tilmeld dig med promokoden ZSKW02. 2. Din konto skal registreres i Danmark. 3. Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver. 4. Kun indbetalinger, der foretages med kort eller Paypal, vil kvalificere dig til kampagnen og udløse bonus. 5. Fulde vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
1 2 3

Nye NordicBet kunder

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår

Superliga stilling og resultater

Få det fulde overblik over de seneste Superliga kampe i nedenstående tabel. Her finder du en oversigt over de kvalificerede Superliga hold, den aktuelle stilling og de forskellige resultater.

⚽ Superliga 2018 – Stilling ⚽
Hold Point Kampe spillet V U T Måldiff.
1 FC København 57 24 18 3 3 40
2 FC Midtjylland 53 23 16 5 2 34
3 OB 36 24 10 6 8 2
4 Esbjerg fB 35 24 10 5 9 -2
5 Brøndby IF 34 24 10 4 10 2
6 AaB 32 24 8 8 8 1
7 FC Nordsjælland 31 23 8 7 8 2
8 AGF 31 24 7 10 7 0
9 Randers FC 31 24 8 7 9 -6
10 AC Horsens 31 24 8 7 9 -10
11 SønderjyskE 25 24 6 7 11 -8
12 Vendsyssel 21 24 5 6 13 -16
13 Hobro 21 24 5 6 13 -20
14 Vejle Boldklub 19 24 4 7 13 -19

Sidst opdateret d. 04.03.2019

Superliga Program

Superligaen skydes igang fredag d. 13. Juli 2018. Vejle Boldklub møder Hobro IK på Vejle Stadion kl 18.00 mens SønderjyskE møder Aab kl. 20.15 på hjemmebane Sydbank Park. Herefter er der lagt op til et brag af en sæson.

Se det aktuelle Superliga kampprogram 2018.

Den nye Alka Superliga struktur

Hvordan hænger Superligaen egentlig sammen? Den gamle, velkendte opbygning af danmarks bedste fodboldturnering blev ændret drastisk sidste år. Det betyder, at det kan være svært at forstå, hvordan turneringen egentlig fungerer. Hvem bliver Danmarksmestre? Hvordan vinder man en af de eftertragtede europæiske pladser og hvad skal der til for at et hold rykker fra Superligaen og ned i 1. Division?

Det er vigtigt, at du ved hvordan Superligaen fungerer og hænger sammen. Når du har det fulde overblik over Superligaen og de vigtigste kampe, kan du nemlig placere de væddemål, der er aller mest interessante og relevante for dig. Vi har derfor lavet en oversigt nedenfor, som opsummerer og overskueliggør den nye Superliga struktur.

GRUNDSPILLET – RUNDE 1-26

Den første runde – den der skydes igang fredag d. 13. juli – kaldes Grundspillet. Grundspillet består af i alt 26 kampe. Alle 14 hold i Superligaen møder hinanden én gang på udebane og én gang på hjemmebane. Når kampene er spillet, opdeles gruppen i to baseret på point. De bedste hold – nr. 1-6 – går videre til det, der hedder Mesterskabsspillet. Resten af holdene – nr. 7-14 -fortsætter i stedet i Gruppespillet.

MESTERSKABSSPILLET – RUNDE 27-36

Mesterskabsspillet består af i alt 10 kampe. Her mødes de seks bedste hold fra Grundspillet endnu engang – igen på både ude- og hjemmebane.

Det spilles der om

Vinderen: Vinderen af Mesterskabsspillet kan kalde sig Danmarksmester og skal spille Champions League kvalifikation

Nummer 2: Nummer 2 fra Mestersskabsspillet skal spille Europa League-kvalifikation.

Nummer 3: Skal spille mod vinderen af Europa Playoff-spillet om den sidste plads i Europe League-kvalifikationen

Nummer 4-6: De hold, der lander på henholdsvist 4., 5. og 6.- pladsen indtager deres respektive plads i Superligaen.

GRUPPESPILLET – RUNDE 27-32

De hold, der endte på en 7.-14. plads i grundspillet deles nu op i to puljer.

Nr. 11 og nr. 14 placeres i pulje 1.  Nr. 12 og 13 placeres i pulje 2. Hvilket hold, der lander i hvilken pulje, afgøres efter målscore. Nr. 7. har flest point og er dermed førstevælger. Herefter vælger nr. 8 pulje. Hvis nr. 8 vælger modsatte pulje af nr. 7, så vælger nr. 9 pulje. Nr. 10 placeres herefter på den sidste
ledige plads.

Der spilles nu 6 runder, hvor holdene mødes ude og hjemme. Herefter afgøres det hvilke hold der skal spille Europa Playoff og hvilke der skal spille Superliga playoff.

EUROPA PLAYOFF

RUNDE 33-34

Nummer 1 og 2 fra gruppespillet mødes på både ude- og hjemmebane.

 

  • Nr. 1 fra pulje 1 møder nr. 2 fra pulje 2.
  • Nr. 1 fra pulje 2 møder nr. 2 fra pulje 1.

De to vindere går videre til runde 35 og 36.

RUNDE 35-36

Der spilles opgør mellem de to vindere fra gruppe 33 og 34 på både ude- og hjemmebane.
Vinderne: Dyster om retten til at udfordre nummer 3 eller 4 fra Mesterskabsspillet i kampen om den sidste plads i Europa League.

Taberne: Slutter som henholdsvist nr. 9 og 10 i Superligaen.

Vinderne: Dyster om retten til at udfordre nummer 3 eller 4 fra Mesterskabsspillet i kampen om den sidste plads i Europa League.

Taberne: Slutter som henholdsvist nr. 9 og 10 i Superligaen.

RUNDE 37

Vinderen af runde 36 møder nummer 3 eller 4 fra mesterskabsspillet i én afgørende kamp på udebane.

Vinderen: Lander på en 7. plads i Superligaen. Vinder Danmarks sidste plads i Europa League-kvalifikationen.

Taberen: Indtager 8. pladsen i Superligaen.

SUPERLIGA PLAYOFF

RUNDE 33-34

De to dårligst placerede fra hver af gruppespillets puljer møder hinanden på ude- og hjemmebane.

  • Nr. 3 møder nr. 3.
  • Nr. 4 møder nr. 4.

Vinderen: Vinderen af kampen mellem nr. 3 og nr. 3 får lov at blive i Superligaen endnu en sæson.

Taberen : Taberen af kampen mellem nr. 4 og nr. 4 rykker direkte ned i 1. Division.

RUNDE 35-36

Taberen af runde 33 og vinderen af gruppe 34 møder henholdsvis nr. 3 og nr. 2 fra 1. Division i to play-off kampe. Der kæmpes her om hvem der får lov at deltage i næste års Superliga.

Oprykning / Nedrykning

Det hold der bliver nummer 12 i Superligaen møder nummer 3 fra 1. Division på både ude- og hjemmebane.

Det hold der blev nummer 13 i Superligaen møder nummer 2 fra 1. Division

Det spilles der om

Vinderen af kampene vinder retten til at spille i Superligaen næste sæson. Taberen af kampene rykker ned i 1. Division.

Vi tilbyder gratis Superliga tips til hver eneste kamp

Vores eksperter er på pletten ved alle kampe i den danske superliga – altid klar til at give dig detaljerede tips og tricks inden hver eneste kamp! Så der er absolut ingen grund til ikke at spille på kampe fra Superligaen. Vores tips vil altid inkludere vores gæt på vinderen, men vores eksperter kigger blandt andet også på nogle af de mange andre ting, som du kan spille på hos bookmakerne som f.eks. første målscorer, antal hjørnespark og andet, som kan være relevant i forhold til live-betting. Vores tips tager højde for alt fra enkelte spillere til hele holdet, og vi forsøger at forøge dine vinderchancer.

Vores eksperter leverer vores Superliga tips

I Danmark har det altid været populært at spille på Superliga-kampe – hvad enten det foregår fra kiosken nede på hjørnet eller hos en online bookmaker. Vores eksperter har fingeren på pulsen, når det kommer til lige netop dit yndlingshold og dine yndlingsspillere. Hver uge deler de analyser og ideer til dine kommende spil. Sammen står vi klar med tips og tricks til både weekend- og hverdagskampe, og vi ser på forskellige former for spil ved hver enkelt kamp – både mulig vinder, men også detaljer, som kan være relevante i forhold til live-betting. Målet er, at forøge dine vinderchancer og give dig den bedste oplevelse, når du spiller på Superligaen.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan kan jeg placere et væddemål på en Superliga kamp?

Hvis du vil spille på kampe i Superligaen, kan du enten gå ned i en kiosk eller et supermarked, som tilbyder muligheden for at oddse, eller du kan spille nemt og bekvemt hjemme fra sofaen via en online bookmaker. Tjek vores tips til at finde den rette bookmaker her på siden.

Hvilken strategi bør jeg have når jeg spiller på Superligaen?

Vi kan ikke diktere, hvilken strategi du skal have, når du foretager dine væddemål. Derimod kan vi hjælpe dig på vej med tips og tricks til forskellige spilleformer og med at finde den helt rette bookmaker til netop dine behov.

Hvorfor skal jeg bette på Superligaen?

Du skal bette på Superligaen, fordi det er den bedste liga i Danmark. Hver eneste runde er fuld af spænding og vores eksperter giver dig tips og analyser før hver kamp. Der er stort set ingen undskyldning for ikke at bette på Superligaen.

Hvornår er det bedst at placere sit væddemål til en Superliga kamp?

Vi oplever, at de fleste har deres egne vaner og præferencer, når det kommer til betting. Nogle har styr på deres væddemål lang tid før kampstart, hvor andre foretrækker at vente til sidste øjeblik. Der er også mange der fokuserer udelukkende på live-betting, hvor væddemålet placeres mens kampen spilles.

100% bonus på op til 1.000 kr.

Nye Betfair kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Promokode: ZSKW02 3. Betaling med kort eller Paypal 4. Det samlede beløb skal gennemspilles fire gange indenfor 90 dage 5. min. odds: 1.8 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

FÅ 100% OP TIL 1000 KR. I VELKOMSTBONUS

Nye 888sport kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye spillere 2. Indsats: min. 70kr. 3. Promokode: 100BONUS 4. Omsætningskrav: 10 X 5. Min. odds: 1.5 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

Nye Unibet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Superligaens Hall-of-Fame

Her får du et overblik over hvilke hold der har vundet Superligaen flest gange. Tabellen er ikke bare et fun fact, men kan også bruges som et godt udgangspunkt for dine fremtidige online væddemål.

Hold der har vundet Superligaen Antal gange
FC København 12
Brøndby IF 6
AaB 4
FC Midtjylland 2
FC Nordsjælland 1
Silkeborg IF 1
Lyngby 1
Herfølge 1