via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en nyhedsside med betting tips. Vi bliver ikke betalt for indholdet på denne side, men vi kan få provision, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Hestevæddeløb: Odds & Betting Tips til Trav og Galop

Are you looking to find the best free horse racing betting tips on the internet? If so then you have come to the right place. We have everything covered by our top racing experts, giving you pro tips when you need them. Den 1. januar 2018 trådte loven om liberalisering af hestevæddeløb i kraft. Hermed blev det muligt at spille på heste hos flere bookmakere end nogensinde før. Er du på udkig efter de bedste gratis betting tips til de store hestevæddeløb? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi dækker de mest relevante hestesportsevents her på siden. God fornøjelse!

Nye Unibet kunder

FÅ 100% op til 1.500 KR. I VELKOMSTBONUS!

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Gennemspilskrav: 6 gange bonus til min. odds: 1.40 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår

De bedste gratis tips til trav & galop

Hestevæddeløb er en populær sport at bette på blandt danskerne, og med liberaliseringen og flere bookmakere på markedet, har sporten potentialet til at blive rigtig stor på det danske betting marked. Er du en af de mange der kan lide at spille på heste? Så tjek siden her for betting tips inden du placerer dit næste væddemål. Vi leverer tips til de største danske heste-events herunder blandt andre Dansk Trav Derby, Dansk Galop Derby, Dansk opdrætningsløb og Dansk Trav Kriterium.

cheltenham-day-2

Spil på de største danske hestevæddeløb

I Danmark er der især tre events der løber afsted med opmærksomheden, når det kommer til spil på heste: Dansk Opdrætningsløb, Dansk trav Kriterium og Dansk Trav Derby. Alle løb finder sted på Charlottenlund Travbane og selvom de danske løb ikke kan måle sig helt med de internationale hestesportevents, kæmpes der alligevel om betydelige præmiesummer i hundredetusindklassen. Fælles for løbene her er, at det udelukkende er danske heste, der deltager. Lige nu kan blandt andre spille på hestevæddeløb hos Unibet og LeoVegas, der begge har gode starttilbud, så du kan komme godt igang.

Læs mere om de enkelte hestevæddeløb her på siden. Få en ide om hvilke events du kan og vil spille på og vælg din bookmaker. Og glem ikke at din velkomstbonus! Du kan se en oversigt over bookmakere og respektive velkomstbonusser her. Så er du igang!

Dansk Opdrætningsløb

Det første startskud til Dansk Opdrætningsløb lød helt tilbage i 1896. Dermed kan Dansk Opdrætningsløb løbe afsted med titlen som Danmarks ældste travløb. I dette løb deltager de unge, toårige heste af begge køn og løber en distance på 2.000 meter autostart. Løbet finder sted hvert år i slutningen af oktober. Følg med her på siden for tips og optakt i ugerne op til og gør din bettingoplevelse endnu sjovere.

Dansk Trav Derby

Dansk Trav Derby beskrives ofte som det mest prestigefyldte af de danske løb og havde også sin staet i 1898. Den nuværende distance der løbes er 3.000 meter med autostart. Det er her de fireårige heste der dyster og prømiesummen sniger sig op omkring de 600.000 kr. I år er det 121. gang der afholdes Trav Derby i Danmark. Find tips til din betting her på siden når tiden nærmer sig. Dansk Trav Derby afholdes hvert år i slutningen af August. Vi giver dig tips og odds til din betting, så hold øje her i ugerne op til det store event.

Dansk Trav Kriterium

Dette løb er for de treårige heste. Den nuværende distance på løbet er 2.500 meter, selvom der ofte har været andre distancer på prøve. Løbet blev for første gang afholdt i 1898 og er stadig den dag idag et af de mest populræe blandt danskerne. Til løbet, der afholdes hvert år i begyndelsen af oktober dystes der om en præmiesum på 550.000 kr.

Men det er ikke kun hos deltagerne og jockeyerne der er penge at hente på hestevæddeløb. Du kan vinde store summer ved at bette på de forskellige løb. Få tips og spilfiduser her på siden og kom godt fra start.

Hestevæddeløb med velkomstbonus

Er du klar til at placere et væddemål på hestevæddeløb? Er det sidste du mangler bare et godt tilbud til at begynde din betting rejse? Den klarer vi! Tag et smut forbi vores bonusside hvor vi samler alle de bedste velkomsttilbud fra danske online bookmakere.

Nye LeoVegas kunder

FÅ ET FREEBET OP TIL 1.000 KR.

Spil Nu
18+, spillemyndigheden.dk
Min 18 år. https://ludomani.dk/. Regler og vilkår gælder. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Yderligere vilkår gælder.
Flere regler & vilkår

Hvad er hestevæddeløb?

Hestevæddeløb er en af de ældste og mest tradiotionsrige sportsgrene i verden. I Danmark er de mest populære løb trav og galop.

Hvad kendetegner et travløb?

Et travløb er kendetegnet ved at kusken sidder bagved hesten i en såkaldt sulky der er en let, to-hjulet vogn. Hesten løber i en totaktet gangart, og det er denne bevægelse der kaldes trav. Kommer hesten til at galoppere i et travløb, kan hesten diskkvalificeres.

Hvilke hestevæddeløb er de største i Danmark?

I Danmark findes der i alt 9 væddeløbsbaner. Nogle af de største events er Dansk Trav Kriterium, Dansk Trav Derby og Dansk Opdrætningsløb

Hvad er galopløb?

Galopløb er de klassiske hestevæddeløb hvor de deltagene heste løber om kap på distancer mellem 1.200-1400 meter. I galopløb sidder hestens rytter, jockeyen, oven på selve hesten.

FÅ ET FREEBET OP TIL 1.000 KR.

Nye LeoVegas kunder
18+, spillemyndigheden.dk Min 18 år. https://ludomani.dk/. Regler og vilkår gælder. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Yderligere vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

Nye NordicBet kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu