via EkstraBladet Rabatkoder

International Trot 2018: Betting tips & optakt

13. oktober 2018 9:40 Yonkers Raceway

Nye Unibet kunder

FÅ 100% op til 1.500 KR. I VELKOMSTBONUS!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Gennemspilskrav: 6 gange bonus til min. odds: 1.40 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 12. oktober 2018 @ 17:58

Tre grunde til at Slide So Easy bliver løbets stjerne

For et år siden var det op til Tripolini VP at vise Danmarks fane frem, til det uofficielle VM i trav, på den legendariske Yonkers Raceway. Og på trods af et fantastisk løb, måtte vi alle sande, at løbet blev domineret af en anden ganger – nemlig Twister Bi, som viste sig som værende i absolut topform, under de kyndige hænder hos Christoffer Eriksson.

I år er det op til Slide So Easy og Flemming Jensen at hive sejren hjem, og det bliver ikke nogen nem opgave. Feltet står nemlig knivskarpt, og i særdeleshed blever Ringostarr Treb, 2018 Elitloppet vinderen en hård konkurrent. Vi har dog fuld tiltro til at både Flemming og Slide So Easy kan tage kampen op.

Fantastisk udvikling på rekordtid

Som alle nok efterhånden er klar over, har Slide So Easy leveret fantastiske resultater og stærke placeringer igennem sin karriere. Men med Flemming Jensen ved tøjlerne, har Slide So Easy vist, at der er masser af potentiale i gangeren endnu.

Spil på hestevæddeløb med Unibet? Hent velkomstbonus her! 

Med en genial sejr til Summer Meeting Stayer Serien på trods af 40-meter tillægget, viste Slide So Easy og Flemming Jensen, at de stadig har det der skal til, for at levere resultater i absolut verdensklasse. Det bliver derfor spændende at se, hvilke odds disse hestevæddeløb kommer til at kunne levere i år.

Uanset hvad, er der ingen tvivl om at dette løb bliver det hele værd – både når vi taler om odds og underholdningsværdi.

Bedste hestevæddeløb odds

For mange er hestevæddeløb lige dele underholdning og passion. Det er en adspredelse fra dagligdagens trummerum, og besøget på væddeløbsbanen er for mange et utroligt specielt event. Og I særdeleshed dette løb bliver interessant at følge, grundet det store fokus det internationale væddeløbsmiljø har på Yonkers. Vi opdaterer oddsene her på siden, så snart de er klar hos bookmakerne, så hold godt øje med siden her i de næste par dage.

Vanvittige International Trot odds 2018

Der er mange grunde til at håbe på en dansk sejr til International Trot på Yonkers i år. Ikke nok med at det vil gavne i vores alle sammens nationalhjerte, så vil det også give 75 gange pengene igen. Ja – du læste rigtigt. En sejr til Slide So Easy står til odds 75.00 – i hvert fald hvis man spørger bookmakeren Bet25.

Der er således ingen tvivl om, at Slide So Easy og Flemming Jensen står som de absolutte underdogs i dette års International Trot løb på Yonkers raceway. Det blivr spændende at se om det bliver muligt for dem at hive et par længder hjem, og sikre sig en sejr. Indtil videre har både hest og rytter vist sig fra deres bedste side, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at de vil overraske positivt til årets løb.

Øvrige International Trot deltagere og odds:

  1. Marion Marauder – 2.15
  2. Up And Quick – 14.00
  3. Ariana G – 12.00
  4. Ringostarr Treb – 3.00
  5. Pastore Bob – 8.00
  6. Cruzado dela Noche – 25.00
  7. Will Take Charge – 20.00
  8. Arazi Boko –  50.00
  9. Lionel – 20.00

…Oddsene er set hos bookmakeren bet25