via EkstraBladet Rabatkoder

Dansk Opdrætningsløb: Betting tips & optakt

28. oktober 2018 12:00 Charlottenlund Travbane

Nye Unibet kunder

FÅ 100% op til 1.500 KR. I VELKOMSTBONUS!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Gennemspilskrav: 6 gange bonus til min. odds: 1.40 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 2. oktober 2018 @ 17:42

Optakt: Det kan du forvente til årets Opdrætningsløb

Lige siden Greenlander Boy i 1896 vandt det første danske opdrætningsløb, har dette været en klar favorit hos mange væddeløbsentusiaster. Løbet giver en unik mulighed for at de bedste opdrættere og stutterier i landet, kan dyste internt og fremvise deres præmieheste.

Når man taler om hestevæddeløb odds, så er der også her ofte nogle særdeles spændende odds i vente. Og har man en smule indsigt i sporten, vil man også hurtigt kunne læse op på hvilke heste der med stor sandsynlighed kommer til at overraske til løbet.

De bedste online betting tips

Vi kender vel alle sammen problemet. Vi har brugt tid på at sætte os ind i hvilke odds der er værd at gå efter, vi har læst op på de forskellige heste, ryttere , stutterier… Vi kender banen ud og ind, og vi kender vejrforholdene og alle andre mulige detaljer der kan spille ind. Det sidste du har brug for, er at komme i tvivl om hvorvidt du nu også har fat i de bedste tips. Derfor sørger vi her på siden for at du løbende bliver holdt opdateret, så du kun behøver lede ét sted. Så kan du være sikker på, at du altid har de bedste informationer til rådighed.

Blandt andet kan vi hjælpe dig med at blive klogere på:

  • Hestevæddeløb odds
  • Tidligere vindere af løbene
  • Anbefalinger af både heste og ryttere
    …Og meget mere

Dette års hestevæddeløb

Selvom ingenting er fastlagt endnu, kan vi med stor sandsynlighed regne med at det bliver et brag af et løb, der bliver skudt i gang på Charlottenlund travbane i år. Dansk opdrætningsløb plejer altid at være ét af de helt store events indenfor dansk travsport.

Sidste år tog Dontpaytheferryman sejren, med dygtige Birger Jørgensen som kusk, og det bliver spændende at se hvem der i år vil tage sejren i løbet.

Husk at du altid her på siden får adgang til nye og opdaterede artikler og oversigter over de mest aktuelle løb. Vi sætter en stor ære i altid at levere nye og spændende artikler til dig, der giver dig mulighed for at sætte dig bedst muligt ind i dine løb.