via EkstraBladet Rabatkoder

Østrig – Danmark: Holder Danmark sejrsstriben mod Østrig hjemme?

15. januar 2019 20:15 Jyske Bank Boxen
Østrig V Danmark
Udgivet d. Sidst opdateret 10. januar 2019 @ 17:38

Østrig – Danmark optakt

I det kommende opgør mellem Østrig og Danmark, kommer det uden tvivl til at blive spændende at se om Østrig kan holde formen. I løbet af de sidste par kampe, har Østrig vist at de rent faktisk godt kan levere håndbold i ganske høj kvalitet.

Se vores tip

De har vist sig fra deres absolut bedste side i begge opgør imod Beograd, hvor de først kunne redde en hård uafgjort kamp, og i næstkommende opgør komme fra banen med en 5-måls sejr, over et særdeles veloplagt hold fra Beograd.

Danmark er dog ikke helt ved siden af sig selv, og er umiddelbart stadig favoritter i dette opgør. Med en fantastisk sejrsstribe bag sig, er de i dén grad klar til at tage kampen op imod Østrig.

Optakt og gratis betting tips

Vi husker formentlig alle opgøret imod Færøerne, hvor Danmark kom afsted med en fantastisk 35-17 sejr. Det vidner om et ekstremt stærkt landshold. Og ikke kun færøerne måtte bukke under sent i 2018. Også store håndboldnationer som Ukraine måtte lide nederlag, da Danskerne trådte på banen.

Vores tip

Mit tip lyder helt klart på endnu en sejr til det danske landshold. Jeg ser ingen grund til at Danmark skulle tabe bolden på nuværende tidspunkt, og selvom Østrig umiddelbart ser ud til at de har fundet den rette form frem i dette VM, virker det ikke sandsynligt at de kan følge med det danske angreb.

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang Danmark og Østrig havde fornøjelsen af at mødes, må man umiddelbart anerkende at fornøjelsen var mest på Danmarks side. Det resulterede nemlig i en sejr til Danmark i begge kampe. Ganske vidst er vi helt tilbage i 2016 for at skulle finde de sidste kampe, men det ændrer dog ikke på resultatet.

Se flere VM-optakter her…

Danmark – Saudi Arabien

Danmark – Norge

Danmark – Tunesien