via EkstraBladet Rabatkoder

Danmark – Tunesien: Nu eller aldrig for Tunesien

12. januar 2019 20:15 Jyske Bank Boxen
Danmark V Tunesien
Udgivet d. Sidst opdateret 10. januar 2019 @ 17:36

Danmark – Tunesien optakt

Når Danmark og Tunesien mødes om ganske få dage, kommer det til at være én af de mest oplagte chancer for Tunesien, hvis de vil sikre sig en sejr imod det danske landshold.

Se vores tip her

Optakt og gratis betting tips

Under normale omstændigheder bliver det svært for Tunesien at få skovlen under de danske drenge. Det bliver det også i denne kamp, men måske kan omstændighederne gøre det en smule mere realistisk for dem at få succes i opgøret. Danmark møder nemlig ungarn inden opgøret imod Tunesien, hvilket kan blødgøre holdet lidt.

Hvis Tunesien skal have succes med at slå Danmark, skal det derfor være i denne kamp. Det kommer dog til at kræve mandsmod fra den tunesiske lejr, og umiddelbart virker det til at blive endnu en dansk sejr.

Vores tip

Umiddelbart ser det sort ud for Tunesien. Danmark har vist styrke og sammenhold hele vejen indtil videre, og derfor regner jeg også stærkt med en sejr til Danmark i denne kamp.

Det interessante bliver dog, om Danmark har tænkt sig at bruge denne kamp til at restituere efter opgøret mod Ungarn, og ser det som en mulighed for at lade batterierne op til kampen imød Østrig, som forventes at være en relativt hård modstander i dette års VM.

Hvis disse to kriterier bliver mødt har Tunesien måske en chance, men det er usandsynligt at de får et ben til jorden i denne kamp.

Se flere VM-optakter her…

Danmark – Saudi Arabien

Østrig – Danmark

Danmark – Norge