via EkstraBladet Rabatkoder

Danmark – Saudi Arabien: Spændende opgør, eller blot en træningskamp for Danmark?

14. januar 2019 20:15 Jyske Bank Boxen
Danmark V Saudi Arabien
Udgivet d. Sidst opdateret 10. januar 2019 @ 17:37

Danmark - Saudi Arabien optakt

Når Danmark og Saudi Arabien tørner sammen i det kommende opgør midt I januar, tyder alt på at det nok mest kommer til at blive en træningskamp for Danmark. Indtil videre har Saudi Arabien ikke præsteret specielt godt i håndboldverdenen – og sammen med Chile og Angola, er de absolutte underdogs i dette års VM.

Faktisk får du pengene over 2000 gange igen, hvis du satser på Saudi Arabien som vindere af VM (hvis de vel at mærke vinder).

Optakt og gratis betting tips

Det kommer nok ikke som nogen særlig stor overraskelse, at Danmark er storfavoritter i det kommende opgør imod Saudi Arabien. Det er umiddelbart heller ikke ”Saudi Arabien” man først tænker på, hvis man tænker på håndboldnationer.

Det tegner også til at dette opgør kommer til at blive langt mere gunstigt for håndbolddrengene end for dem der vil lave odds. Det bliver nemlig en ren David vs. Goliat kamp vi kommer til at være vidne til. Med et dansk landshold der ser ud som om de er i absolut topform, er der i virkeligheden ikke meget at stille op for Saudi Arabien.

Vores tip

Dette er umiddelbart dette VM’s sikreste satsning. Jeg vil være meget overrasket hvis Saudi Arabien formår at få skovlen under Danmark, så jeg satser stærkt på en dansk sejr her.

Læs flere VM-optakter her…

Østrig – Danmark

Danmark – Norge

Danmark – Tunesien