via EkstraBladet Rabatkoder

Danmark – Norge: Det skandinaviske VM opgør!

17. januar 2019 20:15 Jyske Bank Boxen
Danmark V Norge
Udgivet d. Sidst opdateret 10. januar 2019 @ 17:39

Danmark - Norge optakt

Danmark og Norge skal snart møde hinanden på banen, og mens det altid er sjovt med en ”nabokamp”, så kommer denne kamp sandsynligvis til at være en smule vigtigere end det.

Danmark er sammen med Frankrig storfavoritter i år, men Norge bør absolut ikke undervurderes som modstander, og ligger på en 4. plads som mest sandsynlige vinder hos bookmakeren Jetbull. Derfor har nordmændene en reel chance imod Danmark, og det er vigtigt at danskerne ikke tager noget for givet i det kommende opgør.

Se vores tip

Danskerne har vist suveræn form indtil videre, og vist at både forsvaret og angrebet er ekstremt stærkt indtil videre. Nordmændene har dog også vist at de kan levere på banen, så dette kommer til at blive et tæt opgør, der uden tvivl kommer til at blive én af de mere spændende kampe at følge. Det komme med garanti til at blive en kamp i vildt tempo, og med masser af mål.

Optakt og gratis betting tips

Inden Norge skal møde Danmark kommer de til at møde Chile og Saudi Arabien, hvilket formentlig kommer til at være et par gode opvarmningskampe for nordmændene. Udover at det med al sandsynlighed kommer til at blive nogle kampe de vinder, bliver det også nogle kampe hvor de formentlig kommer til at have overskud til at prøve nye taktikker af til opgøret mod Danmark.

Danmark kommer imidlertid til at skulle møde Østrig lige før opgøret med Norge – en kamp som kommer til at kræve flere ressourcer af landsholdet end de norske modstandere. Dette kan måske gøre udfaldet når det skandinaviske slag skal stå, og kommer måske også til at påvirke det danske landsholds præstation imod Østrig, da man må forvente at de holder lidt tilbage, for at spare kræfterne til når de skal møde Norge.

Vores tip

Umiddelbart er Danmark favoritter i denne kamp, men konstellationen af de øvrige kampe imod Østrig, Saudi Arabien og Chile gør, at Norge har en reel chance for at få en sejr imod Danmark. Jeg forventer at det kommer til at blive en svær kamp med masser af action, men at det i sidste ende kommer til at resultere i en Dansk sejr.

Se flere VM-optakter her…

Danmark – Saudi Arabien

Østrig – Danmark

Danmark – Tunesien