via EkstraBladet Rabatkoder

Zenit – FC København | Revolution i november?

29. november 2018 18:55 Skt. Petersborg Stadion
Zenit V FC København
VVUVVT
Sidste 6 kampe
VUUVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 26. november 2018 @ 17:07

Zenit - FC København optakt

Zenit tager hjemme imod FC København torsdag d. 29. november kl. 18.55. Zenit ligger nummer 1 i den hjemlige liga, mens FCK ligger nummer 2 i deres hjemlige liga. Zenit spillede i sidste runde 1-1 ude mod Bordeaux. FCK spillede med 0-0 ude mod Slavia Prag.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Zenit fører i øjeblikket gruppe C i Europa League. Men det kan se helt anderledes ud efter denne kamp, hvor FCK pludselig kan overtage førstepladsen. Det vil dog kræve en mindre revolution i den gamle smukke zar-by. Her plejer Zenit dog ikke at vise sig fra den gæstfrie side på grønsværen. Hjemme har de indtil nu gjort rent bord og vundet deres to kampe.

FCK lever stadig i en tæt gruppe her i Europa League. November har kun givet en sejr i lokalderbyet mod Brøndby, så det kan virke som om der er kommet lidt grus i det ellers så velspillende hold, vi så i starten af sæsonen. Der trækkes også store veksler på spillere som Ankersen, Boilesen, Skov og Falk. Det bliver sådan en råkold aften i Rusland, hvor de skal bide tænderne sammen. De har til gengæld et solidt forsvar, så man skal bestemt ikke undre sig, hvis Ståle Solbakken kan hente point her.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores under 2,5 mål. Zenit er ikke kendt for at vinde store sejre i Europa League. Her tror jeg på en målfattig affære, hvor et mål kan afgøre det. FCK er gode i forsvaret og falder aldrig helt sammen.

Få superodds med 888sport lige nu, lige her: 

Spil 50 kr. på en sejr til FCK og vind 1700 kr. 

Spil 50 kr. på en sejr til Zenit og vind 450 kr. 

 

Seneste indbyrdes kampe

Zenit: 1
Uafgjorte: 1
FCK: 1

Den omvendte kamp endte med 1-1.

Zenit nyheder

Christian Noboa – skadet med korsbåndet

FCK nyheder

Viktor Fischer – tvivlsom

Reklame

Zenit - FCK odds og spilforslag