via EkstraBladet Rabatkoder

Young Boys – Valencia | Kan Young Boys finde formen?

23. oktober 2018 18:55 Stade de Suisse Wankdorf
Young Boys V Valencia
VVVTT
Sidste 6 kampe
UUVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 15:41

Young Boys – Valencia optakt

Hjemme på Stade de Suisse skal Young Boys forsøge at få gang I deres Champions League turnering. Det er bydende nødvendigt hvis de vil videre fra gruppe H. De står med 0 point efter to gange 0-3 mod storholdene Manchester United og Juventus. Det er der ikke noget uventet i, men idet Valencia fik et point i Manchester er der ikke plads til pointtab denne gang.

Læs vores tip

Young Boys er uhyggelige i deres hjemlige turnering, hvor de efter 10 kampe er hele 11 point foran nærmeste konkurrent. Det er noget af den form der er brug for nu. Valencia er stærkt spillende godt hjulpet af en solid defensiv. Efter det flotte point de fik med hjem fra England fulgte de op med at spille uafgjort mod Barcelona. Ikke nogen dårlig bedrift.

Valencia træner Marcelino Garcia vil sikkert stille med en defensiv opstilling og vente på at chancerne skal byde sig. Han vil ikke se uafgjort som en fiasko og vil sagtens kunne bruge ét point i denne kamp. Umiddelbart ser det ikke ud til, at Daniel Wass er i startopstillingen. Skulle han komme på banen vil han være mere end opsat på at vise sit værd.

Optakt og gratis betting tips

Valencia fik lidt heldigt reddet det ene point hjem mod Leganes. Det er hermed 7. gang i denne sæson, at Valencia spiller uafgjort. Daniel Wass spillede hele kampen og gjorde det fint. Midtbanespilleren Denis Cheryshev udgik efter blot et kvarter og det er uvist om han er skadet eller om set det var for at undgå at udvikle en skade.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. Young Boys har det svært når de møder de bedre hold. Derfor skal vi ikke lade os forlede af de mange mål de scorer i ligaen. I skrivende stund er de således bagude 0-2 i topkampen mod FC Zürich. Valencia er eksperter i uafgjort og målfattige kampe. Vores tip kan derfor sagtens kombineres med spil på uafgjort.

Unibet tilbud: Få pengene igen på dit tabte spil, hvis der dømmes straffe

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret tidligere møder.
YOUNG BOYS: 0
Uafgjort: 0
VALENCIA: 0

YOUNG BOYS nyheder

Der er ingen rapporter om skader.

VALENCIA nyheder

Der er ingen rapporter om skader.

Læs flere Champions League tips her..

Champions League: Liverpool – Røde Stjerne Beograd

Champions League: Real Madrid – Viktoria Plzen

Champions League: FC Barcelona – Inter

Champions League: AEK Athen – Bayern München

Reklame

Young Boys - Valencia odds og spilforslag