via EkstraBladet Rabatkoder

YOUNG BOYS – MANCHESTER UNITED | Tager de unge drenge de røde djævle på sengen?

19. september 2018 21:00 Stade de Suisse Wankdorf
Young Boys V Manchester United
VVUVVV
Sidste 6 kampe
TVVTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 19. september 2018 @ 9:43

YOUNG BOYS – MANCHESTER UNITED optakt

Young Boys fra Bern er i en klasse for sig selv i Schweiz, men om det rækker imod mægtige Manchester United må tiden vise. Hjemme på Stade de Suisse er de ganske stærke og kan måske overraske. Mourinho og hans stjerner har det med at gå i baglås ind imellem. Hvis ikke koncentrationen og respekten er på plads kan de godt få problemer i Schweiz.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Det lykkedes Young Boys at bryde Basels stime på 8 mesterskaber i træk. De sikrede sig titlen med en margin på hele 15 point og satte kun 7 point til på hjemmebane. Det var klubbens 12 mesterskab, men det første siden 1986. Det er også årsagen til, at Young boys ikke har den stor erfaring med Champions League.

Vil du spille på denne kamp? Find en betting bonus her

Denne sæson er Young Boys startet uden at se sig tilbage, med maksimum point efter 6 kampe. Det er ikke fordi holdet bugner med store stjerner, det er nok de færreste der nikker genkendende til de to topscorere Christian Fassnacht og Guillaume Hoarau.

Manchester United er anderledes hjemmevant i Champions League, en turnering de har vundet to gange. Sidst det skete var i Ferguson æraen og snart længe siden.
Jose Mourinho har råderetten over United i dag og selv om der ikke mangler stjerner i truppen, er succesen ikke overvældende. Det skal der gerne ændres på i denne sæson. Hidtil er det ikke en overbevisende start United har præsteret, bl.a. med en 0-3 afklapsning af Tottenham hjemme på Old Trafford.

Vores tip

Vores anbefaling er spil på at begge hold scorer. Set til odds 1.71. Jeg er overbevist om, at United vil spille med en følelse af at dette er en kamp de skal og vil vinde. Det er også muligt at de gør det, men Young Boys er effektive foran mål og sandsynligheden for at de scorer på en kontrachance er ganske stor. United er favorit, men de kan blive overrasket.

Lige nu kan du også spille på en sejr til Manchester United til forhøjede odds:

ODDS: 8.00 MAN UTD TIL AT SLÅ YOUNG BOYS

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret tidligere møder.
YOUNG BOYS: 0
Uafgjort: 0
MANCHESTER UNITED: 0

YOUNG BOYS nyheder

Young Boys måtte helt ud i den forlængede spilletids overtid før de kunne besejre FC Schaffhausen fra den næstbedste række med 3-2. Dermed er Young Boys klar til 8-dels finalen i pokalturneringen.

Young Boys var uden Lotomba, Teixeira, Wüthrich og Mbabu, alle med skader. Hvorvidt de er klar til denne kamp er usikkert.

MANCHESTER UNITED nyheder

Der er ingen rapporter om skader.

Luke Shaw starter på venstre back pladsen i stedet for Ashley Young.

Reklame

YOUNG BOYS - MANCHESTER UNITED odds og spilforslag