via EkstraBladet Rabatkoder

Young Boys – Juventus | Årets David vs. Goliat eventyr

12. december 2018 21:00 Stade de Suisse Wankdorf
Young Boys V Juventus
VVTVVT
Sidste 6 kampe
VVVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 11. december 2018 @ 12:15

Young Boys - Juventus optakt

Med Young Boys og Juventus ved roret, er der ingen tvivl om at det bliver en underholdende kamp. Ikke umiddelbart fordi vi forventer den helt store modstand, når Juventus gæster Stade de Suisse, men tværtimod fordi det ofte, når toppen og bunden af gruppen mødes, giver plads til at det overlegne hold – i dette tifælde Juventus, kan brede vingerne lidt mere, hvilket ofte resulterer i særdeles spændende – og blæret – fodbold.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Som altid plejer det at være en eksplosiv kamp vi får at se, når toppen og bunden af en gruppe kolliderer i Champions League. Jeg ser ingen årsag til at vi ikke skulle blive vidne til samme fænomen i denne omgang, og på trods af at Juventus ikke har behov for pointene fra lige netop denne kamp, håber jeg ikke at det betyder at der bliver sparet på krudtet.

Vores tip

Umiddelbart ser det ud til at Juventus er i topform. Det kan altid bekymre om de har tænkt sig at spare på kræfterne, når de trods alt er væsentligt højere fremme i gruppen end Young Boys. Jeg håber det ikke, og jeg tror på at de igen vil give alt hvad de har. Med det i mente – og med holdets generelle ydeevne i løbet af de seneste par kampe, ser jeg det ikke usandsynligt med en 2-måls sejr til Juventus.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Det kommer imidlertid ikke til at være så stort et chok at læse, hvem der er underdog i denne kamp. Young Boys er ganske vist værter, og man kan formode at de har en lille fordel på deres hjemmebane. Dog kommer det nok ikke til at gøre den store forskel, taget i betragtning at juventus sidste gang slog schweizerne 3-0.

Young Boys nyheder

I Young Boys lejren er der i øjeblikket ingen nyheder der er værd at skrive hjem om. Spillertruppen har ikke meldt nogle væsentlige skader ind siden sidst.

Juventus nyheder

Juventus har udover opgøret mod Young Boys, også et andet ærinde de skal tage sig af i Serie A, hvor de møder Inter. Massimiliano hævder dog at det ikke kommer til at tage fokus fra at skulle indsamle point hos Young Boys.

Se flere aktuelle Champions League tips her…

Viktoria Plzen – Roma

Real Madrid – CSKA Moskva

Benfica – AEK Athen

Manchester City – Hoffenheim

Ajax – FC Bayern

Shakhtar Donetsk – Lyon

Reklame

Young Boys - Juventus odds og spilforslag