via EkstraBladet Rabatkoder

Wolves – Liverpool: Kan Liverpool holde point-distancen?

21. december 2018 21:00 Molineux Stadium
Wolves V Liverpool
VVVTTU
Sidste 6 kampe
VVVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 19. december 2018 @ 16:16

Wolverhampton Wanderers - Liverpool optakt

Wolves’ selvtillid er i orden efter 3 sejre i træk. Træner Nuno har skiftet taktik og introducerede senest den 18-årige Morgan Gibbs-White til start-elleveren. Et valg der viste sig at bære frugt med det samme. Wolves slog overraskende Chelsea 2-1 på Molineux forrige uge.

Se vores tip

Herefter var Wolves ikke til at stoppe. Siden har de vundet over både Newcastle og Bournemouth, så det er et hold i topform der venter Liverpool her.

Med det sagt, så ligger Liverpool nummer 1 i Premier League med 45 point – hele 20 point mere end Wolves, der indtager en 7. plads.

Liverpool har desuden kvalificeret sig til Champions League ottendedelsfinalen, hvilket alt andet end lige også må give et boost til selvtilliden. The Reds har i det hele taget haft en fantastisk december måned indtil videre med 5 sejre ud af 5 mulige. Dette inkluderer en Merseyside Derby-sejr over Manchester United.

Vores tip

Det er svært at forestille sig andet end en sejr til Liverpol her. Holdet ved, at de ikke kan tåle at tabe, hvis de skal have en chance for at indhente Manchester City i kampen om Premier League trofæet.

Wolves vil give dem kamp til stregen, men så heller ikke længere. Vores tip til kampen bliver en sejr til Liverpool og der scores under 2.5 mål som er set til odds 3.54 hos 888sport.

Få op til 1000 kr i velkomstbonus med 888sport

Seneste indbyrdes kampe

Det er første gang siden 2012 at Liverpool og Wolves står ansigt til ansigt i et Premier League opgør. Historisk set ser det dog noget anderledes ud. I alt har de to hold mødtes 101 gange tidligere. Heraf er Liverpool løbet med 9 sejre mens Wolves har vundet 35 og 17 er endt uafgjort.

I sidste sæson mødtes de to hold i 4. runde af FA cup hvilket resulterede i en overraskende sejr til Wolves der vandt 2-1 på Liverpools hjemmebane Anfield.

Wolves nyheder

Wolves har kun en enkelt skade. Diogo Joga røg ud mod Bournemouth med en småskade og forventes at sidde over i denne kamp.

Liverpool nyheder

Joe Gomez og Joel Matip misser dette opgør grundet henholdsvist en ankel og skulderskade. James Milner og Trent Alexander-Arnold vil muligvis retuernere i startopstillingen.

Reklame

Wolverhampton wanderes - Liverpool odds