via EkstraBladet Rabatkoder

Wales – Danmark: Slukker Bale ballet?

16. november 2018 20:45 Cardiff City Stadium
Wales V Danmark
VTTVU
Sidste 6 kampe
VUVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 15. november 2018 @ 17:10

Wales - Danmark optakt

Wales tager hjemme imod Danmark fredag d. 16. november kl. 20.45. Wales fører lige nu vores gruppe med 6 points, men de har spillet en kamp mere end Danmark. I sidste runde vandt Wales 0-1 ude over Irland. Danmark spillede 0-0 ude mod Irland.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Så er det ved at være nu, hvis Danmark skal nuppe en genvejsbillet til EM. Vi skal bare tage til Cardiff og vinde over Wales. Øh bare og bare. Det har knebet lidt med at få lavet mål på det danske landshold og det kan blive den helt store udfordring her for Hareides drenge. Men vi kunne altså vinde 2-0 hjemme over dem, så her skal vi helst også kunne få mindst et point med hjem.

Wales har fået Bale klar igen efter at han måtte sidde over de seneste to kampe med en skade. Det er klart en forstærkning af det walisiske hold. Ryan Giggs må som landstræner kunne sikre sig evig hæder, hvis han med en sejr her over Danmark sender Wales næsten til EM. Det er så også den eneste store stjerne de råder over, og med lidt omtanke skal danskerne nok klare at få point med hjem.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at kampen får under 2,5 mål. Danmark har ikke ligefrem være superfarlige i denne Nations League. De holder som regel nullet og håber angriberne eller Eriksen kan sætte en dødbold i mål. Wales er heller ikke skræmmende foran mål og får højest lavet 2 mål.

Få odds 12.00 på kampen med Betfair – Klik her!

Seneste indbyrdes kampe

Wales: 1
Uafgjorte: 0
Danmark: 1

Wales nyheder

Ben Davies afsoner karantæne

Flere Nations League tips…

England – Kroatien

Reklame

Wales - Danmark odds og spilforslag