via EkstraBladet Rabatkoder

VM-vinder 2018: Favoritter og odds før turneringsstart

14. juni 2018 17:00 Luzhniki Stadion
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

2018 FIFA VM betting optakt

Reklame – ansvarsfraskrivelse – Dette er uafhængigt indhold, og vi bliver ikke betalt for dette indhold. Vi kan modtage provision, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Ventetiden på det længe ventede FIFA VM 2018 er næsten ovre, og nogle af de største internationale navne inden for fodbold er på vej til Rusland denne sommer for at spille med om og vinde det prestigefyldte trofæ. Men kun otte af de deltagende nationer har vundet VM før, og det tyder på, at det bliver endnu en slutrunde, hvor de førende nationer dominerer, og hvor kun få forventer en overraskende vinder.

Når det så er sagt, så lad os tage et kig på nogle af favoritterne ved denne sommers hovedbegivenhed samt deres odds hos større spiludbydere – perfekt til dem, der ønsker at satse på en vinder i de kommende uger.

Tyskland

Vinderne i Brasilien for fire år siden, Tyskland, rejser til Rusland som mange spiludbyderes favoritter, hvor Joachim Löws tropper har kvalificeret sig til slutrunden ved at vinde samtlige kampe i deres europæiske gruppe. Spillere som Toni Kroos, Mesut Ozil og Sami Khedira har alle prøvet at løfte VM-trofæet før, mens spillere som fx Timo Werner bidrager med et ungdommeligt pust, i hvad der er en meget erfaren trup. Efter at være blevet trukket i gruppe F sammen med Mexico, Sverige og Sydkorea, vil de regerende verdensmestre nemt komme videre til knockout-fasen i Rusland, hvor ingen vil ønske at stå over for ”Die Mannschaft”. Selvom de blev besejret af Brasilien i en venskabskamp tilbage i marts, vil det kræve stort mod at spille på, at Tyskland ikke også når finalen ved denne slutrunde.

Tyskland vinder VM 2018 til odds 6.00 hos Unibet

Brasilien

Efter at have fået de nok så berømte bøllebank af Tyskland i semifinalen foran deres egne fans på hjemmebane for fire år siden, er Brasilien ret populære denne gang, hvor landstræner Tite har ført sit hold gennem en næsten fejlfri kvalifikationsturnering. Selvom Dani Alves ikke kommer med ved slutrunden på grund af en skade, har de sydamerikanske giganter et væld af talenter i verdensklasse, som de kan indkalde. Talenterne tæller blandt andre Philippe Coutinho, Gabriel Jesus og Roberto Firmino, som alle kæmper om pladserne i startopstillingerne i Rusland. Samtidig håber Neymar Jr., den tidligere Barcelona-spiller som har været ude i tre måneder på grund af en ankelskade, at kunne sætte sit præg på slutrunden denne sommer, hvor PSG-angriberen også har vist sig som en af verdens bedste i de senere år.

Brasilien vinder VM 2018 til odds 5.00 hos Bwin

Spanien

De spanske vindere fra VM 2010 vil være ude efter at rejse sig igen efter en enormt skuffende slutrunde i Brasilien for fire år siden, hvor de europæiske giganter ikke kom videre fra gruppespillet. Under landstræner Julen Lopetegui kvalificerede Spanien sig til slutrunden i Rusland efter kun at have tabt to point i gruppe G, men en åbningskamp mod Euro 2016-vinderne fra Portugal kan godt afgøre, hvem der slutter øverst i gruppe B til sommer. Spillere som Isco, David Silva og Thiago vil sandsynligvis udgøre en enorm kreativ midtbane for Spanien, hvor kun manglen på en verdensklasseangriber synes at være deres eneste svaghed denne sommer.

Spanien vinder VM 2018 til odds 7.50 hos Bwin og Danske Spil

Argentina

De formåede kun at kvalificere sig automatisk til slutrunden med det yderste af neglene, men Argentina er som altid et hold, man skal regne for noget – også denne sommer, hvor Lionel Messi utvivlsomt vil være ude efter endelig at sætte sit præg på den internationale scene. Sydamerikanerne blev slået ud i Brasilien for fire år siden, og landstræner Jorge Sampaoli overtog roret sidste år. Holdet har givetvis fremragende angrebsmuligheder, men de mangler kvalitet i både forsvar og angreb, hvilket betyder, at mange styrer uden om Argentina inden holdet ankommer i Rusland.

Argentina vinder VM 2018 til odds 11.00 hos Betfair

Frankrig

Euro 2016 finalisterne Frankrig har utvivlsomt en trup, der er i stand til at nå videre fra gruppespillet i Rusland. De europæiske giganter kvalificerede sig til slutrunden via en forholdsvis ligetil kvalifikationsturnering, hvor franskmændene kun led et nederlag i ti kampe. Spillere som Antoine Griezmann, Paul Pogba og Kylian Mbappe er blot nogle af de mere markante spillere for ”Les Bleus”, som kommer til slutrunden med en sejr i en venskabskamp over værterne fra Rusland i bagagen.

Frankrig vinder VM 2018 til odds 8.00 hos Bwin

Outsiderne

Danmark – Vores danske helte står til odds 85.00 hos Danske spil

Belgien – Kvartfinalisterne fra Euro 2016 kan spilles til odds 11.00 hos Unibet

Portugal – De regerende europamestre står til odds 26.00 hos Danske Spil

Uruguay – Luis Suarez & Co kan fås til odds 29.00 hos Bwin.

England – “The Three Lions” står til odds 19.00 hos 888sport før slutrunden.

Colombia – Nok et af de mest underholdende hold I Brasilien for fire år siden, Colombia, står til odds 41.00 hos Unibet i denne ombæring.