via EkstraBladet Rabatkoder

VM-topscorer 2018: Odds og favoritter til Den Gyldne Støvle

27. juni 2018 17:00 Luzhniki Stadion
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

2018 FIFA VM-topscorer oversigt over odds

Reklame – ansvarsfraskrivelse – Dette er uafhængigt indhold, og vi bliver ikke betalt for dette indhold. Vi kan modtage provision, hvis du klikker på visse links og kuponer.

VM 2018 vil igen samle nogle af verdens bedste fodboldspillere. Spillere som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah og Eden Hazard vil indtage grønsværen for at hjælpe deres landshold med at vinde verdens største fodboldturnering. Samtidig vil de have øje for en ekstremt vigtig personlig anerkendelse – FIFAs Golden Boot. I de senere år er barren blevet sat ret højt, men her er de fem bedste kandidater til titlen i 2018:

Cristiano Ronaldo (Portugal)

Cristiano Ronaldo blev afskrevet af mange efter en dårlig start på sæsonen 2017-18. Meget tydede faktisk på, at den portugisiske superstjerne var på vej ind i sin karrieres efterår, da han rundede de 33 år. Ronaldo lignede en spiller, som måske var på vej til at skifte til MLS. Men en fremragende anden halvdel af sæsonen bragte Real Madrid i finalen i Champions League, som de også vandt. Ronaldo afsluttede La Liga-sæsonen med 26 mål i 27 kampe. Den 33-årige fik kritikerne til at forstumme ved at vinde Euro 2016 med Portugal. Nu er nu tid til, at Ronaldo bryder VM-forbandelsen, hvor han indtil nu kun har scoret tre gange ved slutrunderne.

Selv om Spanien er med i Portugals gruppe, er Ronaldo et godt bud på en spiller, der kan vinde FIFAs Golden Boot til odds 14.00 hos Danske Spil.

Lionel Messi (Argentina)

Messi er bestemt ikke en superstjerne, der konstant vil være på jagt efter individuelle anerkendelser ved dette VM. I stedet vil Barcelona-superstjernen forsøge at vinde sin første VM-titel. Messis første officielle turneringssejr med Argentina lader vente på sig. Selvom Messi ikke er fokuseret på statistikker, vil mål fra ham være en væsentlig ingrediens i Argentinas succes, hvis de går videre til de afsluttende runder og endda vinder titlen. Sydamerikanerne er havnet i en forholdsvis overkommelig gruppe med Kroatien, Island og Nigeria som deres modstandere.

Messi som VM-topscorer fås til rimelige odds 10.00 hos 888sport.

Neymar (Brasilien)

Brasiliens VM-håb kommer helt og holdent til at hvile på Neymar, hvis fravær ved de sidste runder af VM i 2014 førte til ”Selecao”s exit. Selv nu er Neymar langt fra sikker deltager ved VM. PSG-angriberen har været ude af spillet med en skade i de seneste par måneder, men det har ikke afholdt landstræner fra at inkludere angriberen i truppen. Brasilien har en relativt gunstig gruppe, hvor Costa Rica, Serbien og Schweiz forventes at byde på ringe modstand på vejen mod realiseringen af drømmen om VM-titlen.

Neymar fås til odds 11.00 hos Danske Spil.

Antoine Griezmann (France)

Frankrig kan betragtes som en ”dark horse” I kampen om VM-titlen, hvor Didier Deschamps mænd skal op imod Australien, Danmark og Peru. Antoine Griezmanns fokus bliver næppe påvirket af den megen snak om en potentiel Barcelona-transfer før starten af næste sæson. Griezmann havde en ligegyldig afslutning på 2017, men første halvår af 2018 har været stik modsat. Den 27-årige vil kunne give sine transferambitioner et betydeligt løft, hvis han klarer sig godt ved VM. Frankrig går også efter den første titel siden 1998.

Alle disse faktorer gør Griezmann til et godt valg med odds 13.00 hos Danske Spil

Harry Kane (England)

“The Three Lions” har ikke været i stand til at nå langt ved et VM – eller andre større internationale turneringer. Men høje forventninger knytter sig fortsat til Kane, der missede PFA-titlen ”Årets spiller”, primært på grund af Mohamed Salahs helt exceptionelle sæson for Liverpool. Selv om Kanes form ved afslutningen af Premier League 2017-18-sæsonen ikke var noget særligt, er Kane det bedste valg, Roy Hodgson råder over. England er i en forholdsvis hård gruppe, men den fremdrift, England har haft i løbet af kvalifikationsturneringen, kan hjælpe dem med at opnå en ellers noget usandsynlig succes.

Kane kan spilles til odds 15.00 hos Betsafe.

Outsiderne

Det er også værd at overveje nogle af outsiderne på dette marked:

• Gabriel Jesus til odds 15.00 hos 888sport
• Diego Costa til odds 23.00 hos Unibet
• Thomas Muller til odds 25.00 hos Danske Spil
• Luis Suarez til odds 23.00 hos 888sport
• Romelu Lukaku til odds 18.00 hos Danske Spil