via EkstraBladet Rabatkoder

VM-finalen 2018: “Gæt finalisterne” – Favoritter og odds før slutrunden

4. juli 2018 17:00 Luzhniki Stadion
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Sæt navn på finalisterne

Luzhniki Stadion: Kapacitet 80,000

Efter at have set på spilmulighederne for ‘Favoritter til at nå finalen’, nu hvor den store turnering hastigt nærmer sig, er det tid til at dykke ned i en anden spilmulighed – ’Gæt finalisterne’. Det er svært nok at gætte på et hold, der når finalen, men at sætte navn på begge hold, der når finalen og kæmper om VM-titlen i fodbold i Moskva om små seks uger, er en utrolig vanskelig opgave. Men til trods for det, er der dog spil, der kan være særdeles givende at satse på i betragtning af gevinsten.

Kandidater

Tyskland / Brasilien
Den nuværende favorit-duo på dette spilmarked, er en finale bestående af Tyskland og Brasilien, som giver odds 12.00. Ingen kan fortænkes i at have disse to kraftcentre inden for fodbold som favoritter til at nå finalen, og tilsammen har de også løftet fodboldens ypperste trofæ ikke mindre end ni gange. Begge har stærke mandskaber, og begge nationer er kendt for at klare sig godt ved denne berømte turnering.

Tyskland / Frankrig
Tyskerne er det mest populære hold på dette spilmarked, hvor en finale bestående af Tyskland og Frankrig i øjeblikket er den næstmest spillede kombination til odds 15.00. Som nævnt ovenfor har tyskerne, der i teorien har en af de nemmere veje til semifinalerne, en meget stærk trup – en trup, som indeholder flere spillere, der hjalp med at vinde VM-trofæet for fire år siden. Samtidig har franskmændene en trup, der er fyldt med talent – især på de fremadrettede områder. Men til de nævnte odds, er det måske værd at kigge andetsteds hen.

Spanien / Tyskland
Til odds 21.00, springer en finale bestående af vinderne fra 2010 Spanien og 2014 vinderne Tyskland i øjet. Når man satser på Spanien, som en nation der når finalen i spillet ’De når finalen’, har ”La Roja” en ekstremt stærk og velafbalanceret trup, både hvad angår erfaringer fra store turneringer og rent talentmæssigt. Meget af det samme kan siges om Tyskland, som har flere spillere, der allerede har løftet det berømte FIFA VM-trofæ.

Udover at både Spanien og Tyskland har kvaliteten til at ordne sagerne i Rusland, så indebærer den måde grupperne er sammensat på og turneringsplanen – forudsat at alt går som forventet på de tidlige stadier – at de to nationer sandsynligvis vil undgå hinanden i både kvart- og semifinalerne. Med dette i tankerne – og hvis begge nationer formår at levere stærke præstationer hele vejen – er der en stor sandsynlighed for, at de to hold møder hinanden den 15. juli på Luzhniki-stadion i Moskva.

Alt taget i betragtning – og med de nævnte odds – er det vanskeligt ikke at spille på, at de to europæiske giganter begge når den endelige og afgørende runde i turneringen.