via EkstraBladet Rabatkoder

Viktoria Plzen – Roma | Plzen kunne godt bruge lidt romersk hjælp, men får det næppe

12. december 2018 18:55 Doosan Arena Plzen
FC Viktoria Plzeň V Roma
VVVUUT
Sidste 6 kampe
UUTTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 11. december 2018 @ 12:11

Viktoria Plzen - Roma optakt

Viktoria kæmper med CSKA om pladsen i Europa League. En kamp der ser ud til at blive afgjort på målscore, med mindre der falder en overraskelse i af kampene i gruppe G. Plzen møder hjemme på Doosan Arena Roma, der ikke har det store at spille for.

Se vores tip

Det er helt sikkert til hjemmeholdets fordel, men om det er nok til at ændre favoritbilledet er tvivlsomt. Plzen har kun formået at få point mod CSKA og har ikke klasse til at true et hold som Roma. Italienerne vil sikkert ikke give alt hvad de har, men er på den anden side interesseret i at komme i gang med en god stime. Det har nemlig knebet noget med stabiliteten på det seneste.

Optakt og gratis betting tips

Viktoria Plzen fortsætter deres parløb med Slavia Prag i den tjekkiske 1.Division. Det er senest gået ud over Olomouc og Zlin, der begge er blevet besejret med 2-0. Træner Pavel Vrba har ikke fået yderligere skader at bekymre sig om og stiller derfor med et hold der er i fin form til denne kamp.

Roma har det fortsat svært i Serie A. Siden nederlaget til Real Madrid er det blevet til to uafgjorte kampe. Især den seneste kamp mod Cagliari gør ondt på romerne. Foran 2-0 ved pausen burde der aldrig blive spænding om resultatet mod et middelmådigt hold. En sen reducering og en helt panisk afslutning, med to udvisninger til Cagliari, resulterede alligevel i en udligning. Træner Eusebio Di Francesco har stadig næppe helt forstået hvordan det kunne ske mod hans stjerner.

Vores tip

Vores tip til denne kamp er spil på under 2,5 mål. Roma har næppe tro på at kunne tage førstepladsen fra Real Madrid. Derfor vil de ikke være voldsomt interesserede i at forcere, men derimod spille typisk italiensk og spille ud fra en sikker defensiv.

Viktoria skal som udgangspunkt undgå at tabe stort. De har et forspring til CSKA på 6 mål inden rundens kampe. Det er således forventeligt, at hjemmeholdet vil have fokus på defensiven. I hvert fald så længe CSKA ikke tager føringen i Madrid. Det ligner derfor en kamp med få scoringer.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Roma vandt den omvendte kamp 5-0. Eneste kamp i Plzen endte 1-1.
PLZEN: 0
Uafgjort: 1
ROMA: 2

PLZEN nyheder

Michael Krmencik er korsbåndsskadet og Daniel Kolar er tvivlsom.

ROMA nyheder

Daniele De Rossi, Lorenzo Pellegrini, Stephan El Shaarawy og Edin Dzeko er på skadeslisten hos Roma.

Se flere aktuelle Champions League tips her…

Real Madrid – CSKA Moskva

Benfica – AEK Athen

Manchester City – Hoffenheim

Ajax – FC Bayern

Young Boys – Juventus

Valencia – Manchester United

Reklame

Plzen - Roma odds og spilforslag