via EkstraBladet Rabatkoder

Viktoria Plzen – Real Madrid | Viktoria kan blive Lopeteguis Waterloo

7. november 2018 21:00 Doosan Arena Plzen
FC Viktoria Plzeň V Real Madrid
TVVUTV
Sidste 6 kampe
VVUTUT
Udgivet d. Sidst opdateret 2. november 2018 @ 15:59

Viktoria Plzen - Real Madrid optakt

Viktoria skal tro på chancen og gå efter sejren. Hjemme på Doosan Arena er de rigtig gode. Kun CSKA Moskva har hentet et point der i denne sæson. Real Madrid er helt ved siden af sig selv i denne sæson, hvor de allerede har tabt 4 kampe i La Liga. Senest blev de ydmyget 1-5 i El Classico på Camp Nou. Umiddelbart vil Real være klar favorit i dette opgør, men meget kan ske i tiden op til kampdagen.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Real Madrid tog konsekvensen af holdets dårlige sæsonstart og fyrede Lopetegui. Midlertidig træner er Santiago Solari, der hidtil har været træner for andetholdet. Han fik debut i Copa Del Ray mod upåagtede Melilla. Et hold bestående af en blanding af etablerede og unge spillere vandt sikkert 4-0. Det er i sådanne situationer svært at forudse hvordan holdet reagerer.

Umiddelbart lader det til, at moralen på holdet er intakt og derfor kommer der næppe den store negative reaktion på fyringen af Lopetegui.

Viktoria Plzen tabte deres førte kamp hjemme på Doosan Arena. Banik Ostrava sendte Viktoria ud af pokalturneringen efter forlænget spilletid. Det hører med til historien, at Pavel Vrba havde roteret en del i truppen. De to hold mødes igen i ligaen inden dette opgør mod Real Madrid. Holdopstillingen i den kamp vil give et lille hint op hvor meget Pavel Vrba tror på Viktorias chancer mod spanierne.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på over 2,5 mål. Trænerfyringen i Real Madrid kaster en ekstra faktor ind i kampen. Holdets form har ikke været imponerende og de er oppe imod et hold der er rigtig stærke på hjemmebane. Real er favoritter og oddsene derfor ikke rigtig attraktive på en udesejr, men de er ikke så store favoritter at jeg vil anbefale dem med handicap. Det mest oplagte spil er derfor, at begge hold får scoret og Real Madrid sandsynligvis vinder en snæver sejr.

Spil på en sejr til Real Madrid til odds 7.00 – klik her!

Seneste indbyrdes kampe

Real Madrid vandt den omvendte kamp 2-1.
PLZEN: 0
Uafgjort: 0
REAL MADRID: 1

PLZEN nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

REAL MADRID nyheder

Marcelo døjer med en lårskade. Han er ikke meldt ude af denne kamp, men hold øje med udviklingen. Marcelo er en vigtig spiller både i forsvaret og som oplægger fra venstrekanten.

Find flere Champions League tips her…

Atletico Madrid – Dortmund

Juventus – Manchester United

FC Bayern München – AEK Athen

Reklame

Viktoria Plzen - Real Madrid odds og spilforslag