via EkstraBladet Rabatkoder

VIKTORIA PLZEN – CSKA MOSKVA | Kan CSKA udnytte deres CL-erfaring?

19. september 2018 21:00 Doosan Arena Plzen
FC Viktoria Plzeň V CSKA Moskva

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
VVVVVT
Sidste 6 kampe
UTUVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 19. september 2018 @ 10:30

VIKTORIA PLZEN – CSKA MOSKVA optakt

Hjemme på Doosan Arena skal Viktoria Plzen forsøge at lægge grunden til vider advancement fra gruppe G. Med Real Madrid og Roma i gruppen er der næppe tvivl om, at det bliver mellem Viktoria og CSKA Moskva at taberen skal findes.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Viktoria Plzen er en af de mere succesfulde klubber i Tjekkiet. 5 mesterskaber de seneste 8 sæsoner og altid i top-3 og de er for tredje gang med i gruppespillet. De er især stærke på hjemmebane hvor de sjældent taber. Heller ikke når de spiller i de europæiske turneringer, hvor hold som AC Milan har måtte nøjes med uafgjort.

Vil du spille på denne kamp? Kom godt igang med en betting bonus

Viktoria satser næsten udelukkende på hjemlige spillere, hvis man lige regner slovakker med, og har kun en enkelt import i truppen. Der er en 22-årig nigerianer Ubong Moses Ekpai, der via Israel er kommet til Tjekkiet. Foreløbig uden den store succes og Viktoria er han tredje klub, men Træner Pavel Vrba må se et potentiale i den unge angriber.

Viktoria er startet sæsonen som ventet med lutter sejre. Lige indtil sidste runde hvor de fik en lussing af ærkerivalerne Slavia Prag. 0-4 blev det til. Holdets topscorer de seneste to sæsoner, Michael Krmencik, er også i denne sæson suveræn på holdet med 7 mål i 7 kampe. Ham skal CSKA nok lige holde et vågent øje med.

CSKA Moskva er præcis som Viktoria et af traditionsholdene i Rusland og de har også klart større erfaring med Champions League. Dette er 12 gang de deltager i gruppespillet, men kun 2 gange er det lykkedes dem at komme videre til knockout kampene.
Det er fortrinsvis på hjemmebane at CSKA henter sine sejre og de vil sikkert være tilfredse med et point i denne kamp. Senest de gæstede Plzen tabte de 1-3.

CSKA har to helt store stjerne i truppen. Keeperen Akinfeev, med over 400 kampe for klubben, samt Alan Dzagoev der huserer på midtbanen. Han er en vigtig spiller for CSKA idet han ofte er den der lægger den afgørende pasning, men samtidig er han også målfarlig selv.

Vores tip

Mit tip til denne kamp er spil på begge hold scorer. Set til odds 1.85. Viktoria er meget målsøgende og har i Michael Krmencik en spiller der kan score imod alle hold. Han tror jeg ikke at CSKA kan holde fra fadet. Tjekkerne er samtidig lidt sårbare for kontraangreb og her vil Alan Dzagoev kunne vise sin farlighed og lægge op til nogle gode chancer.

Få lige nu 1000kr. velkomstbonus med Bwin

1. Kun nye kunder, 18+ år, bosat i DK 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Skrill, Neteller & PaySafe Card ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder.

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har mødtes en gang tidligere i Champions League. Her endte med en hjemmesejr til hver. Senest har de spillet en venskabskamp der endte uden scoringer.

VIKTORIA PLZEN: 1
Uafgjort: 1
CSKA MOSKVA: 1

VIKTORIA PLZEN nyheder

Jan Kopic og Lukas Hejda var tilbage på banen efter skader. Det var i weekendens kamp mod Opava, der først blev besejret efter et må på straffespark. Viktoria havde chancer nok for en større sejr, men effektiviteten manglede.

CSKA MOSKVA nyheder

CSKA vandt lørdag med 3-0 ude over UFA, men fik både angriberen Hernandez og forsvarsspilleren Hördur Magnusson skadet. Det forlyder ikke hvor alvorligt det er.

Reklame

VIKTORIA PLZEN - CSKA MOSKVA odds og spilforslag