via EkstraBladet Rabatkoder

Viborg FF – Fremad Amager | betting tips og optakt

19. august 2018 14:45 Viborg Stadion
Viborg V Fremad Amager
UVTUVV
Sidste 6 kampe
VUUTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Viborg FF – Fremad Amager optakt

Denne kamp i den danske 1. division byder på 8. pladsen Viborg FF der tager imod 9. pladsen Fremad Amager på hjemmebane. Det er en kamp imellem to hold der ikke har fået den ønskede start.

Hent din velkomstbonus idag

Optakt og gratis betting tips

Viborg har fået en skuffende start med kun 2 point efter de første 3 kampe. Den største grund til at de ikke er kommet godt fra land, er deres offensiv. De har haft utroligt svært ved at lave mål indtil nu i sæsonen. Deres defensiv har set rigtig fin ud, så forhåbentlig vil det vende for dem når de får i gang i den offensive del af deres spil. Inden sæsonen gik i gang ville mange mene at de skulle spille med om oprykning, og jeg er sikker på at det stadig er målet for dem. De tager imod Fremad Amager hjemme i Viborg, hvor de historisk set plejer at være gode. De taber meget få kampe på hjemmebanen.

Fremad Amager har ligeledes fået en skuffende start og har ligeledes fået 2 point efter de første 3 kampe. For deres vedkommende er det dog i den anden ende af banen at det er gået galt. De har lukket 7 mål ind på de første 3 kampe, og generelt har deres defensive niveau været pinligt til tider. Men det er ikke blot forsvaret den er galt med, deres midtbane spil er til tider også rigtig dårligt og det er noget de skal have styr på hvis de skal vende skuden. Fremad Amager skal spille imod Viborg på udebane hvor Fremad Amager generelt ikke er specielt gode, og de får ikke mange af deres point på udebane.

Denne kamp er en god mulighed for Viborg FF at få sparket deres sæson i gang. De møder et mandskab der heller ikke har fået en god start på sæsonen og i og med de er et stærkt hjemmehold, bør de kunne tage sejren i denne kamp.

Vores tip

Viborg FF har rigtig gode forudsætninger inden denne kamp. De spiller på hjemmebane hvor de er gode. De møder et hold der er dårlige på udebane og lige så ikke har fået en god start på sæsonen. For mig at se ligner det en åbenlys Viborg sejr. Set til odds 1,54.

Spil på 1. division med bonus fra NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

Viborg FF – 2
Uafgjort –1
Fremad Amager–1

Sidste gang de to hold mødtes var d. 11.04.2018, hvor Fremad Amager vandt imponerende 3-0. Generelt har Viborg haft et fint tag på Fremad Amager, og deres to sejre har været med henholdsvis 0-6 og 3-9.

Viborg FF nyheder

Ingen officielle skader

Fremad Amager nyheder

Ingen officielle skader

Reklame

VFF - FAM odds