via EkstraBladet Rabatkoder

Viborg FF – FC Helsingør betting tips og optakt

12. august 2018 13:45 Viborg Stadion
Viborg V FC Helsingør
VTUVVV
Sidste 6 kampe
VUVUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Viborg FF – FC Helsingør optakt

Denne kamp i 3. runde af i den danske 1. division byder på Viborg FF der hjemme tager imod FC Helsingør. Viborg der har fået en halvskidt start på sæsonen, og FC Helsingør der er kommet godt fra start. Kan Viborg komme i gang eller skal Helsingør fortsætte sit imponerende niveau.

FÅ DIN VELKOMSTBONUS IDAG!

Gratis betting tips

Viborg FF kommer til kampen efter en noget skuffende start på sæsonen. De blev inden sæsonstart kaldt en af favoritterne til at rykke op, men efter de første to kampe kan der stilles spørgsmålstegn ved netop det. De har haft utroligt svært ved at finde netmaskerne og har spillet deres første to kampe 0-0 og 0-1. Der er ingen tvivl om at Viborg har det spillermæssige materiale til at skulle spille med om oprykning, men lige nu går det bare ikke op i en højere enhed. Det er især den offensive del af deres spil der er noget galt med, deres defensiv er egentlig rigtig fint, men spillerne oppe foran er simpelthen bare ikke effektive nok.

Generelt er Viborg dog et rigtig godt hjemmehold, og de lukker sjældent mere end et enkelt mål ind.

Læs vores tip til kampen

FC Helsingør har fået en imponerende start på sæsonen med 4 point efter de første 2 kampe. De har spillet 2 kampe hvor de har set virkelig gode ud, og de kunne lige så godt have stået med 6 point lige nu. De har stadig et stærkt spillermateriale og en god træner, så de bør have gode chancer for at rykke tilbage op i Superligaen. Generelt var Helsingør ikke et godt udebane sidste sæson, de var faktisk decideret horrible. Men man kan selvfølgelig argumentere for at de generelt var over-matchet sidste sæson i Superligaen.

Denne kamp bliver præget af et Viborg hold der skal ud og have et resultat efter en skuffende start. Samtidig skal Helsingør vise at de kan slå andre af topholdene og forhåbentlig rykke op igen. De to hold har kun mødt hinanden to gange før, hvor de spillede uafgjort begge gange.

Vores tip

Uafgjort. Der danner sig et tydeligt billede af at det er to hold der er meget lige niveaumæssigt. Helsingør har godt nok fået en noget bedre start på sæsonen, men da det kun er to kampe inde i sæsonen, kan man ikke sige det helt vilde ud fra det. De to hold har indbyrdes kun spillet uafgjort, hvilket jeg også forventer kunne ske på søndag.

få op til 1.000 kr i velkomstbonus med Bwin

Seneste indbyrdes kampe

Viborg FF – 0
Uafgjort –2
FC Helsingør –0
Den seneste kamp blev spillet d. 04.06.2017 i Superligaen hvor kampen endte 2-2. Der danner sig et tydeligt billede af at de to hold er meget lige, hvilket resultaterne også indikere.

Viborg FF nyheder

Ingen skader

FC Helsingør nyheder

Ingen skader

Ingen af holdene har nogle officielle skader før kampen.

Reklame

VFF - FCH Odds og spilforslag