via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel FF – Vejle BK | Betting tips og optakt

10. august 2018 19:00 Hjørring Stadion
Vendsyssel FF V Vejle Boldklub
ITVVVV
Sidste 6 kampe
IUUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

VFF - VB optakt

Vendsyssel FF kom lidt ned på jorden igen efter deres fornemme start med et klart 0-3 nederlag til FC Nordsjælland. De fik en lektion og kampen viste, at der skal spilles lidt hurtigere når det er topholdene de møder.

Bliv betting klar til Superligaen – find bonus her

Her er det en anden oprykker der komme på besøg, nemlig Vejle der også har fået en god start på livet som superligahold. De er fortsat ubesejret og spillede en rigtig god kamp mod AGF senest. En af de kampe man plejer at sige ”det var god reklame for fodbolden”. Der er lagt op til en herlig kamp mellem to hold der gerne vil frem over stepperne.

Vejle havde som ventet FCM på krogen i deres seneste kamp, men et par koks i forsvaret ved dødbolde i de sidste 10 minutter endte med at koste alle tre point. Det var selvfølgelig en kæmpe skuffelse, men kampen viste også at Vejle kan spille med selv mod de bedste hold i Superligaen. Vendsyssel spiller efter dette skrives lokalbrag mod AaB og med en fyldt Nord Energi Arena vil der helt sikkert komme gang i den oppe i Hjørring. Hold øje med nyheder om holdene op til dette opgør, om der skulle ske ændringer efter kampen.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på at begge hold scorer. Begge hold spiller underholdende fremadrettet fodbold, men det kniber samtidig med at holde disciplinen i defensiven. Med et snit på 1,5 scoringer pr. kamp både for og imod, gældende for såvel Vendsyssel som Vejle, er der ikke meget der taler imod statistikken. Den siger, at 7 ud af 10 kampe er målrige affærer med scoring til begge mandskaber.

Spil på at begge hold scorer og få bonus med NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

Vendsyssel : 2
Uafgjort : 5
Vejle : 3

Sejre og nederlag er jævn for delt mellem de to hold. Resultaterne viser, at i 70% af kampene har begge hold scoret, hvilket også er sket i de seneste seks opgør.

Vendsyssel FF forventet startopstilling

Nicolai Flø, Alexander Juel Andersen, Søren Henriksen, Jakob Hjorth, Daniel Christensen, Mikkel Frankoch, Lucas Jensen, Morten Knudsen, Moses Opondo, Washington Brandão, Sebastian Czajkowski

Vejle forventet startopstilling

Pavol Bajza, Rasmus Lauritsen, Mads Greve, Mads Lauritsen, Sean Murray, Jacob Schoop, Ylber Ramadani, Arbnor Mucolli, Viljormur Davidsen, Allan Sousa, Gustaf Nilsson

Reklame

VFF - VBK odds og spilforslag