via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel – SønderjyskE betting tips & optakt

2. november 2018 20:00 Nord Energi Arena
Vendsyssel FF V SønderjyskE
VTTVVT
Sidste 6 kampe
UUVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 2. november 2018 @ 14:37

Vendsyssel FF - SønderjyskE optakt

Denne kamp i den 15. runde i den danske Superliga byder på Vendsyssel der på hjemmebane tager imod Sønderjyske.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssel kommer til denne kamp efter at have fået en meget imponerende udesejr imod AAB. Det var en kamp hvor AAB havde alt spillet, men hvor Vendsyssel stop godt i forsvaret og formåede at score på en af de få chancer de havde. Vendsyssel har generelt haft svært ved at score mål i denne sæson, hvilket kan skyldes at de ikke har en decideret målscorer. Ingen spiller på Vendsyssels hold har lavet mere end 2 mål i denne sæson.

Vendsyssel tager imod Sønderjyske på hjemmebane, et sted hvor de egentlig har spillet fint i denne sæson, og det kan være deres chance for at få deres anden sejr i træk. En sejr til Vendsyssel vil være ekstrem vigtig, da det kan give noget meget tiltrængt luft fra bunden.

Sønderjyske kommer til denne kamp efter at have spillet de seneste to kampe uafgjorte, i kampe hvor de sagtens kunne have fået alle 3 point. Sønderjyske har generelt vist at de har et fint niveau, men deres bund niveau er alt for lavt i forhold til deres potentiale. Sønderjyske ligger lige pt på 8. pladsen i tabellen, men med en sejr kan de komme et godt stykke op og måske endda indenfor i slutspils pladserne. Der er ingen tvivl om at en kamp mod Vendsyssel skal vindes, hvis de vil have forhåbninger om at ende i top 6 i denne sæson.

Sønderjyske er generelt ikke et særlig godt udehold hvor de har lukket hele 14 mål ind i 7 kampe. Hvis de kan få lukket ned i defensiven, så har de en fin chance for at løbe med sejren.

Jeg tror det bliver en meget åben kamp hvor begge hold vil spille offensivt. Vendsyssel vil formentlig stille sig lidt mere tilbage og vente på nogle gode omstillings situationer, som de tidligere har haft succes med bl.a. imod FCK og AAB.

Vores tip

Jeg tror at det bliver en kamp som Sønderjyske sagtens kan tage alle pointene fra. De har det bedre mandskab og det plejer at være en god matchup for dem imod Vendsyssel. En sejr og 3 point, vil som sagt være meget vigtig for Sønderjyske, hvis de vil spille med i den bedste halvdel af tabellen, hvilket alt andet lige må give noget blod på tanden. En Sønderjyske sejr er set til odds 2,55.

Unibet tilbud: Boost dine multispil med op til 30%

Seneste indbyrdes opgør

Vendsyssel FF- 0
Uafgjort – 0
SønderjyskE – 3

De to hold mødte sidst hinanden d. 17.08.2018 hvor Sønderjyske vandt 2-1 på hjemmebane.

Vendsyssel FF nyheder

Vendsyssel kommer til kampen med 2 skader. Jakob Hjorth er ude med en hjernerystelse, han har været ude hele sæsonen, så det kommer ikke til at ændre noget for hjemmeholdet. Derudover er Allan Hovenhoff skadet, der ligeledes har været ude hele sæsonen.

SønderjyskE nyheder

Sønderjyske kommer til kampen med 3 skader. Den rutinerede forsvarsspiller Anders Egholm er skadet og har været ude i 2 kampe. Joao Pereira er skadet og har været ude i 4 kampe. Derudover er Rasmus Vinderslev skadet og har været ude i 2 kampe. Ingen af dem bør have nogen betydning for deres trup.

Læs flere Superliga tips her…

Brøndby – FC København

FC Nordsjælland – AaB

AGF – Randers

Reklame

Vendsyssel - SønderjyskE odds og spilforslag