via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel – Randers | Betting tips & optakt

9. december 2018 12:00 Nord Energi Arena
Vendsyssel FF V Randers FC
TVTTUT
Sidste 6 kampe
UTVUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 7. december 2018 @ 11:57

Vendsyssel - Randers optakt

Vendsyssel kommer til dette opgør uden sejr i de seneste fire kampe. Derfor er det stadig ikke lykkedes at skabe afstand til bunden i Superligaen. De døjer tillige med skader hos flere stamspillere, hvilket naturligvis ikke gør det lettere. Der er fine takter i spil på hjemmebane og skal der point på kontoen er det kampe som denne der skal udnyttes.

Se vores tip til kampen

Randers er en tand bedre som hold og de vinder kampe med jævne mellemrum. De går det faktisk ret godt på udebane og Randers ser bestemt muligheden for tre point i dette opgør.

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssels træner, Jens Berthel Askou, ser frem til at have alle spiller fit for fight, men det sker først i forårssæsonen. Det giver alt andet lige en tro på bedre resultater i fremtiden. Først skal holdet gennem de to sidste kampe inden vinterpausen.

Først kommer Randers på besøg og derefter venter en tur til Brøndby. Der er ingen tvivl om, at hvid der skal yderligere point på kontoen er den bedste mulighed i denne kamp.

Randers har vundet deres to seneste udekampe, men det er samtidig deres eneste udesejre i denne sæson. Samtidig har de ikke vundet i deres tre seneste hjemmekampe, så det er ikke ligefrem stabilitet der præger holdet. Den seneste kamp tabte de til FCM med 1-2, hvilket var et hæderligt resultat med tre spillere ude med karantæne udover de skader de har.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. Vendsyssel og Randers kommer til at spille en lige kamp der kan gå begge veje. Selv om Randers har haft medvind på fremmed græs på det seneste, så er der ikke meget der taler for at det er en stime der bliver ret lang. Det er de simpelthen for ustabile til. Vendsyssel vil presse på for at få det overtag der kan nedbryde modstanderen. Det vil jeg ikke forvente, at Randers kan modstå. Spørgsmålet er om Vendsyssel kan holde tæt bagude. Det tror jeg de kan og vinder en kneben sejr.

Spil på kampen med op til 1000 kr. i startbonus hos Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Vendsyssel har kun vundet et af de indbyrdes opgør. Det var sidst Randers gæstede Hjørring.

VENDSYSSEL: 1
Uafgjort: 0
RANDERS: 4

VENDSYSSEL nyheder

Vendsyssel døjer med en stribe skader:
Andreas Kaltoft, Allan Høvenhoff, Jakob Hjorth, Marcus Solberg og Mikkel Frankoch

RANDERS nyheder

Randers mangler umiddelbart to spillere:
Jannik Skov Hansen og Joel Allansson

Læs flere Superliga tips her…

FC Nordsjælland – AGF

Vejle – Brøndby

AaB – AC Horsens

FC Midtjylland – OB

FCK – Esbjerg

Reklame

Vendsyssel - Randers odds og spilforslag