via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel – Horsens: Skal Horsens spille med i den sjove ende?

21. oktober 2018 12:00 Nord Energi Arena
Vendsyssel FF V AC Horsens
TVVTUV
Sidste 6 kampe
TVVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 16. oktober 2018 @ 11:50

Denne kamp i den danske Superliga, byder på 13. pladsen Vendsyssel FF der på hjemmebane tager imod 6. pladsen fra AC Horsens.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssel fik en fantastisk start på sæsonen, og det gav måske en falsk tro omkring at de faktisk havde niveauet til at spille med i den bedste danske liga. Efter det har det været en hård sæson, hvor de kæmpet meget med at få en sejr. Men deres seneste sejr var til gengæld også en meget imponerende en af slagsen, da de slog FC København. Det er også på hjemmebanen at de får de fleste af deres point, hvor de i denne sæson har hentet 8 af deres 12 point.

Vendsyssels største problem er at de har et utroligt lavt bundniveau, hvilket desværre for dem bliver set for det meste. Det positive er at de også har et højt topniveau, som f.eks. i starten af sæsonen, eller da de senest slog FC København. Desværre så er det ikke noget som vi har set så meget til i denne sæson, men det må være betryggende for dem at vide, at det trods alt eksisterer.

AC Horsens har fået en af de starter på sæsonen som man kan forvente. Mange havde inden sæsonen forudset at Horsens ville ligge midt i tabellen efter sæsonen, hvilket også præcist er hvor de ligger lige nu. Efter min mening så ligger de placeret mere eller mindre i forhold til hvad deres potentiale indikerer. Men med det sagt, så er sæsonen stadig ung og der er ikke langt til toppen. AC Horsens er det 5. bedste udehold i ligaen, hvor de har hentet 9 point.

Det bliver en meget tæt kamp i Vendsyssel, hvor hjemmeholdet skal forsøge at få nogle meget vigtige point. AC Horsens kan derimod med lidt held rykke op i top 6, hvis de vinder over ligaens på papiret næst dårligste hold.

Vores tip

Efter min mening lugter denne kamp af et uafgjort resultat. Det er to hold der utroligt gerne vil have point med fra kampen, og jeg er ganske overbevist om at især Vendsyssel ikke har noget imod at dele point. Med Vendsyssels bedste niveau på hjemmebanen, så ser jeg sagtens at de kan lukke ned for et AC Horsens mandskab der i forvejen ikke scorer mange mål. Et uafgjort resultat er set til odds 3,40.

Spil på kampen med Betfair og få 1000kr. i velkomstbonus

Seneste indbyrdes kampe

Vendsyssel FF – 1
Uafgjort – 2
AC Horsens – 2

De to hold mødte sidst hinanden d. 3.7.2018 hvor Vendsyssel vandt 1-4.

Vendsyssel FF nyheder

Vendsyssel FF kommer til kampen med et par skader. Allan Høvenhoff og Mikkel Frankoch er begge ude med ukendte skader. Jakob Hjorth er ude med en hjernerystelse, og menes ikke at være noget alvorligt. Marcus Solberg er ude med en ankelskader og menes at misse et par uger.

AC Horsens nyheder

AC Horsens kommer til Vendsyssel med stærkeste mandskab. Deres eneste skadet spiller er Oliver Drost, der er ude med en knæskade, men bør ikke få nogen betydning.

Se flere Superliga tips her…

Superliga: Esbjerg vs. Hobro betting tips og optakt

Superliga: Brøndby vs. OB betting tips og optakt

Superliga: FC Nordsjælland vs. FC Midtjylland betting tips og optakt

Superliga: Vejle vs. FCK betting tips og optakt

Superliga: AGF – AaB betting tips og optakt

 

Reklame

Vendsyssel FF – AC Horsens odds