via EkstraBladet Rabatkoder

VENDSYSSEL – HOBRO | Det bedste forsvar er et godt angreb

16. september 2018 12:00 Nord Energi Arena
Vendsyssel FF V Hobro IK
TTUTTU
Sidste 6 kampe
TUVTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 4. september 2018 @ 15:22

VENDSYSSEL – HOBRO optakt

Vendsyssel tager hjemme på Nord Energi Arena imod Hobro. Begge hold fik point i sidste runde, endda på udebane. Vendsyssel skal forsøge at vende den stime Hobro har i deres indbyrdes opgør. Chancerne er gode, men Hobro er trods bundplaceringen ikke så nemme at slå.

Sammenlign danske bookmakere her

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssel lagde stærkt ud mod AGF og fik presset hjemmeholdet til af lave et selvmål tidligt i kampen. Der var sikkert mange der så et overraskende AGF-nederlag nært forestående, da Vendsyssel fik tilkendt et straffespark. Sebastian Czajkowski eksekverede, men brændte. Det satte gang i hjemmeholdet, der fik udlignet og pressede voldsomt for en sejr. Et heroisk kæmpende Vendsyssel fik redet stormen af ok tog dermed et point med hjem.

Træner Jens Berthel Askou er glad for landsholdspausen der kommer nu. Flere spillere på holdet trænger til at blive ladet op, ikke kun fysisk men også mentalt, efter den første stressende tid i Superligaen.

Fight var der også meget af hos Hobro da de gæstede SønderjyskE. Hjemmeholdet var totalt dominerende og Hobro kunne være mere end tilfredse med kun at være bagude 0-1 ved pausen. Allan Kuhn formåede at få stabiliseret holdet efter Emmanuel Sabbis udligning straks efter pause. Dermed fik Hobro et lidt overraskende point med hjem.

Allan Kuhn har fortsat meget at arbejde med. Især det faktum, at holdet sjældent leverer en godkendt præstation i alle 90 minutter af en kamp.

Vores tip

Mit tip lyder spil på over 2,5 mål i kampen. Begge hold vil gerne frem og score og selv om det ikke er den bedste defensiv holdene råder over, går de friskt til den. Det virker lidt som om, at taktikken er at score flere mål end modstanderen frem for at holde tæt bagude. Ingen af de to trænere vil nok være enige i den betragtning, men underholdende er det i hvert fald. Jeg er sikker på, at efter den lange pause vil de to holds angribere være klar til at vise hvad de dur til. Over 2,5 mål

Få et risikofrit spil på Superligaen med Nordicbet

1. Tilmeld dig kampagnen. 2. Omsæt for over 200 kr. i sportsbook. 3. Min. odds 1.50. 4. Både prematch og live tæller. 5. Det risikofrie spil gælder til Superligaen, NordicBet Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga og Ligue 1. 6. Omsætningskrav på tre (3) gange nettogevinsten indenfor 60 dage. 7. Systemvæddemål tæller ikke imod omsætningskravet. 8. NordicBets generelle regler og vilkår gælder.

Seneste indbyrdes kampe

Hobro har et klart overtag på Vendsyssel med sejr i de seneste 6 opgør. Hobro har kun 4 sejre i Hjørring bl.a. de seneste to besøg. I de seneste tre kampe i Hjørring er der scoret 4 mål.
VENDSYSSEL: 5
Uafgjort: 7
HOBRO: 12

VENDSYSSEL nyheder

Vendsyssel nåede akkurat at leje islændingen Jon Dagur Thorsteinsson hos Fulham, inden transfervinduet lukkede. Han er 19 år, midtbanespiller og har en stribe U-landskampe på sit CV.
Den unge keeper Frederik Ibsen er solgt til FCK, hvorfra Vendsyssel også hentede ham or et år siden. Som erstatning er Michael Tørnes hentet hos Vitesse i Holland.

HOBRO nyheder

Collins Tanor er lejet i Manchester City for resten af sæsonen. Ghaneseren har tidligere spillet i FC Nordsjælland.

Reklame

Vendsyssel - Hobro odds og spilforslag