via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel FFs – OB | Betting tips og optakt

15. juli 2018 14:00 Hjørring Stadion
Vendsyssel FF V OB
VVVUVT
Sidste 6 kampe
TVVUTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssel FF er for første gang i klubbens historie rykket op i Superligaen. Det har næsten selvfølgeligt afstedkommet en styrkelse af spillertruppen i forsøg på at blive klar til opgaven. Især er de glade for at Søren Hansen vender tilbage til forsvaret efter en sæson i Helsingør. Der er desuden kontakt til hollandske Sander Fischer, der har erfaring fra 129 kampe i Æresdivisionen, men intet er dog sikkert i den sag. I angrebet har amerikanske Seyi Odekoya fået kontrakt. Han har tidligere forgæves prøvetrænet I Hobro.

Sander Fischer er manden der skal styre Vendsyssels forsvar i bestræbelsen på at overleve den første svære sæson i Superligaen og der er ingen tvivl om, at han får travlt. De spillere der ikke har erfaring med den bedste række, skal lige vænne sig til det højere tempo og det faktum at fejl straffes omgående. Der kommer nok til at gå et par kampe med at finde den lidt mere defensive placering på banen i forhold til sidste sæson i NordicBet ligaen.

OB har skiftet Alexander Moberg ud med Alexander Ludwig der er hentet i Horsens. Ellers er det fortrinsvis spillere fra egne rækker der er kommet til siden sidste sæson. Klubben missede slutspillet sidste sæson og det må være et klart mål at det skal lykkes denne gang. Det er også et realistisk mål med en nogenlunde intakt trup. Den største udfordring for fynboerne bliver at forbedre statistikken på udebane, hvor det blot blev til to sejre og 11 point. Her er det især mål der mangler, for forsvaret gjorde hvad de skulle. Det er i første række sidste års topscorere, Anders Jacobsen og Niklas Helenius, der skal levere, men også Rasmus Festersen og Mathias Jørgensen har vist gode takter i træningskampene.

Vores tip

Vores tip er et spil på at det ikke er begge hold der scorer. Set til odds 1.92. Der er lagt op til en kamp med vægt på sikkerhed bagude, især for hjemmeholdets side. Sammen med OB’s vane med ikke at score mange mål på udebane, ligner det en kamp der nemt kan ende uden mål eller bare med en enkelt scoring til et af holdene.

Seneste indbyrdes kampe

Vendsyssel FF og OB har et enkelt møde i historiebogen. Det var tilbage i 2016 hvor OB måtte se sig slået ud af pokalturneringen med et 1-2 nederlag i Hjørring.

Vendsyssel FF nyheder

Træner Jens Berthel Askou skulle finde en ny anfører til holdet efter at Christian Overby smuttede til Køge. Valget er faldet på en af de nytilkomne nemlig Alexander Juul Andersen.

OB nyheder

Jacob Michelsen er ny træner i OB. Det er forventningen, at han kan gøre det samme i OB som han gjorde i SønderjyskE, nemlig løfte holdet op i toppen af Superligaen. Bedømt på træningskampene går det i den rigtige retning, de er nemlig alle blevet vundet.

Reklame

Vendsyssel FF - OB | Odds og Spilforslag