via EkstraBladet Rabatkoder

VENDSYSSEL- FCK | Går det i fisk for FCK?

30. september 2018 12:00 Nord Energi Arena
Vendsyssel FF V FC København

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
TUVUUT
Sidste 6 kampe
UTVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 28. september 2018 @ 14:20

Vendsyssel - FCK optakt

Vendsyssel tager hjemme imod FCK søndag d. 30. september kl. 12.00. Vendsyssel ligger nummer 12 i den danske superliga, mens FCK ligger nummer 1. Vendsyssel måtte rejse hjem fra Randers uden scoringer og uden point.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Det er blevet hverdag for Vendsyssel i superligaen. De scorer som regel et mål i deres kampe, men de må desværre også ofte hente den ud af eget garn.

Derfor har det efter nederlaget mod Randers i sidste runde været en del kritik af holdet unge målmand Nicolai Flø. Selv føler han sig ikke truet på målmandspladsen og træner Jens Berthel Askou holder da også hånden over den 22-årige målmand.

Unge målmænd kan ofte have nogle udsving, men de er altså nødt til at spille for at få rutinen. Det kan koste her og nu, men på den lange bane være en gevinst.

FCK kunne gå fra banen mod rivalerne fra Nordsjælland med en 2-1 sejr i sidste runde. Det mente Ståle Solbakken var en alt for lille sejr set i forhold til den dominans FCK udviste i kampen. Men i et tætpakket program skal man ikke forvente festfyrværkeri i alle kampe. Det gælder om at vinde uden at få brugt for mange kræfter. I kampen mod Nordsjælland kunne man godt se, at tempoet faldt lidt efter pausen.

Samarbejdet mellem Robert Skov og Viktor Fischer er bare blevet bedre og bedre. Læg også mærke til Peter Ankersens utrættelige arbejde for at komme med indlæg ude fra højre side.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at FCK vinder kampen. FCK er bare så meget et bedre hold og har en hurtigere boldomgang og mere fysik end hjemmeholdet. Ståle vil sikkert rotere lidt på pladserne, så han kan have friske ben til EL-kampene., men selv reserverne burde sikre sig tre point her oppe nordpå.

Superliga velkomsttilbud: 500 kr. med NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

Vendsyssel: 0
Uafgjorte: 0
FCK: 1

Det eneste opgør de to klubber har spillet endte med 2-0 sejr til FCK

Vendsyssel nyheder

Hos Vendsyssel er der en hel række spillere med skader: Allan Høvenhoff, Emmanuel Ogude, Jakob Hjorth, Mads Mikkelsen, Mikkel Frankoch og Marcus Solberg må alle sidde over.

FCK nyheder

Hos FCK er der to mand ude:
Jonas Wind og Michael Lüftner.

Reklame

Vendsyssel - FCK odds og spilforslag