via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel – FC Midtjylland | Fremmede ulve cirkler om FCM

11. februar 2019 19:00 Nord Energi Arena
Vendsyssel FF V FC Midtjylland
TTUTTV
Sidste 6 kampe
UVTVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 5. februar 2019 @ 17:34

Vendsyssel - FC Midtjylland optakt

Vendsyssel kommer til dette opgør men intention om at gøre det så svært for FCM som overhovedet muligt. Den sidste kamp i efteråret viste, at de på en god dag godt kan drille de store hold. Det blev nemlig til en sjælden sejr, endda på udebane over Brøndby. Mestrene fra Midtjylland skal forsøge at holde kontakt til FCK i de resterende kampe.

Se vores tip

Kenneth Andersen håber selvfølgelig på, at det fortsat er med holdets topscorer Paul Onuachu i truppen. Der er stor interesse for den lange nigerianer. Det er helt sikkert værd at følge med i hvad der sker på den front.

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssels træner, Jens Berthel Askou, har ikke de store udsigter til at få forstærkning til sin spillertrup, hvilket der da heller ikke var forventninger om. Der bliver derfor heller ikke tale om de store ændringer i spillestil, hvor positiv optimistisk angrebsfodbold har været opskriften i efteråret. Det har givet mange underholdende kampe, men med kun tre point ned til sidstepladsen er der brug for point, hvis chancerne for overlevelse i Superligaen skal forbedres.

Ulvene har brug for at forbedre sig på udebane. Det er blot blevet til 4 sejre på fremmed græs og det er ikke nok hvis mesterskabet skal genvindes. Mestrene har et forholdsvis let program inden slutspillet og kan de mønstre den koncentration de udviser på hjemmebane, så er 1. pladsen ikke uden for rækkevidde endnu. Meget kan dog ske, f.eks. at FCM vælger at sælge Paul Onuachu, og så er det pludselig en helt anden sag. Med mindre der er en fuldgod erstatning linet op i kulissen.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap udesejr (-1). Vendsyssel har i efteråret vist, at de ikke er et hold der graver sig ned og forsøger at køre en 0-0 hjem. Det er helt sikkert noget deres fans kan lide, men det koster også lidt i målregnskabet. Især mod en træfsikker modstander som FCM. Med Paul Onuachu på banen tror jeg på en sikker sejr til gæsterne, men sker der noget på den front inden transfervinduet lukker, kan den opfattelse skulle tages op til revision.

Seneste indbyrdes kampe

Vendsyssel har kun vundet et af de indbyrdes opgør. Det var en træningskamp for et år siden. I de tre betydende kampe de to hold har spillet, har FCM scoret mindst 3 mål. Denne sæsons første opgør endte 3-0 til Ulvene.

VENDSYSSEL: 1
Uafgjort: 1
FCM: 3

VENDSYSSEL nyheder

Vendsyssel har hentet en håndfuld spillere inden de afgørende kampe. De har samtidig sagt farvel til seks spillere, men umiddelbart ser holdet styrket ud. Især de offensive spillere Tiemoko Konate og Matti Steinmann ser spændende ud.
Et par spillere er skadet:
Jakob Hjorth og Mikkel Frankoch

FCM nyheder

FCM beholder Paul Onuachu frem til sommer, hvilket er rigtig gode nyheder for klubbens fans.
FCM har umiddelbart to spillere tvivlsomme:
Artem Dovbyk er skadet og Rasmus Nicolaisen sidder ude med karantæne

Reklame

Vendsyssel - FCM odds og spilforslag