via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel – Esbjerg | Sort eller hvidt, Vendsyssel deler ikke med nogen

25. november 2018 12:00 Nord Energi Arena
Vendsyssel FF V Esbjerg fB
VTTVTT
Sidste 6 kampe
VVVUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 13. november 2018 @ 12:27

Vendsyssel - Esbjerg optakt

Vendsyssel har store problemer med at sætte en serie af gode resultater sammen. Det ses måske tydeligst i, at holdet kun har spillet uafgjort tre gange. Alt for mange kampe ender uden point. Spillet er underholdende, optimistisk og målsøgende, men Jens Askou bliver nødt til at ændre indstillingen lidt. Ellers kommer der ikke tilstrækkelig med point på kontoen.

Esbjerg har en anderledes, kynisk holdning til at holde på en føring. Det har skaffet dem en plads i toppen af Superligaen og den har de næppe til sinds at afgive foreløbig.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssel tabte bundkampen i Hobro med 0-1. Det var en kamp de kunne have vundet, men effektiviteten manglede. Ser man på klubbens resultater afslører der sig et ganske stabilt billede, af et hold der kæmper og ikke er stærkere ude end hjemme. Det må alt andet lige betyde, at der ikke er grund til tro på en pludselig ændring i kvalitetsniveauet. Skal der ske ændringer må det komme på det taktiske plan.

Esbjerg fik afbrudt deres fine stime at gode resultater med et 2-1 nederlag i Odense. At det skete på et fælt drop af Jeppe Højbjerg i kampens overtid, gør det ikke mindre plagsomt. Kampen var domineret af OB, så selv om den tidligere Leeds kæmpe Rodolph Austin havde bragt Esbjerg foran, var resultatet ikke misvisende.

Efter landskampspausen har Esbjerg her muligheden for at komme op på hesten igen. Modstanderen har de statistisk set ikke de bedste erfaringer med, men den nuværende form hos de to mandskaber bør give Esbjerg styrket tro på sagen. De er et stærkt mandskab der ikke går ned på fysikken, hvilket måske er Vendsyssels største håb i kampen om at redde statussen som Superligahold.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. Esbjerg er klart det bedste hold af de to kombattanter. Faren for dem består i den måde hjemmeholdet griber kampen an. Det gælder om at holde spillet i gang og få lagt et tryk på Vendsyssel. Med en koncentreret tilgang, og lidt taktisk snilde, kan det sagtens lykkes for gæsterne at tage alle tre point med hjem.

Få 100 kr. risikofrit live-spil med NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

Vendsyssel har vundet de tre seneste opgør med Esbjerg. Helt i tråd med værternes resultater ender kampene mod Esbjerg sjældent uafgjort.

VENDSYSSEL: 3
Uafgjort: 1
ESBJERG: 4

Læs flere Superliga tips…

Hobro – Randers

Vejle – AaB

SønderjyskE – Brøndby

Reklame

Vendsyssel - Esbjerg odds og spilforslag