via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel – Brøndby: Kan Brøndby vende skuden efter to skuffende nederlag?

26. august 2018 16:00 Nord Energi Arena
Vendsyssel FF V Brøndby IF
TUTTVV
Sidste 6 kampe
TVTVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Vendsyssel FF – Brøndby IF optakt

Denne kamp i den danske Superliga byder på sidste års 2. plads fra Brøndby der skal en tur til Vendsyssel og spille imod oprykkerne fra 1. divisionen. Kan Brøndby vende den dårlige form, eller skal Vendsyssel tage en overraskende sejr.

Sammenlign og find bookmaker her

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssel FF startede fantastisk ud denne sæson med to sejre, men efter det har det virket som om at de ikke rigtigt kan følge med. Mange havde inden sæsonen spået dem til at skulle spille med om nedrykning, og jeg er sikker på at man fik sine tvivl efter at de startede sæsonen så godt ud. Men nu ligner det igen at de er et af de hold vi kan finde nederst i ligaen. De er det hold sammen med OB der har lukket flest mål ind (11 mål), hvilket primært skyldes et rigtig dårligt forsvar, og mangel på balancen på midtbanen.

Brøndby kommer til denne kamp efter at have haft nogle frustrerende uger. Først tager de kampen imod ærkerivalerne fra FC København i en kamp hvor det så rigtig svært ud for Brøndby fra start. Derefter taber de chokerende til Esbjerg efter at de fandt nettet i overtiden. Dette må alt andet lige motivere Brøndby spillerne yderligere til at få sejren på søndag. De skal tilbage på sporet hvis de skal op og tage mesterskabet i år.

Det bliver en kamp præget af at Brøndby skal frem og satse det hele i den klassiske stil som de har brugt de seneste per sæsoner. Derimod er jeg overbevist om at Vendsyssel gerne sælger kampen inden for et uafgjort resultat. De er blevet ramt af et rigtig dårligt niveau og skal tage alle de point som de kan få.

Vores tip

Umiddelbart synes jeg at Brøndby ser for stærke ud, på trods af at de har tabt deres eneste to opgør. Deres spillermateriale er mange gange bedre end Vendsyssels, hvilket også drastisk taler for en Brøndby sejr. En Brøndby sejr er set til odds 1,57. Er du ny kunde, kan du lige nu tilmelde dig Betfair og få forhøjede odds 8.00.

Betfair-logo-120X40
8.00 Brøndby slår Vendsyssel Spil nu
1.  Promokode: ZFBJ4G. 2. Maks. 50 kr. vil kvalificere sig til kampagnen. 3. Kvalificerede spil skal spilles på sportsbook. 4. Multispil er ekskluderede. 5. Gyldighed: 90 dage. 6. Gennemspilning: 1 gang. 7. Min. odds 1.50. 9. Regler & vilkår gælder.
18+, Nye kunder, Spillemyndigheden.dk

 

Seneste indbyrdes kampe

Vendsyssel FF – 0
Uafgjort – 0
Brøndby IF – 0
De to hold har aldrig tidligere mødt hinanden.

Vendsyssel FF nyheder

Vendsyssel FF kommer til kampen uden nogle skader eller karantæner. De vil formentlig stille med den stærkeste opstilling

Brøndby IF nyheder

Brøndby IF kommer til kampen uden nogle skader eller karantæner. De vil formentlig stille med den stærkeste opstilling

 

Se også disse aktuelle Supeliga tips…

FC Midtjylland – Randers FC: Kampen om Midtjylland

FCK – SønderjyskE: Bliver det a walk in the Park?

Vejle – OB: Er OB vågnet nu?

Hobro – AGT: To hold med forskellige forudsætninger

Reklame

VEN - BIF odds