via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel – AGF | Betting tips & optakt

3. marts 2019 14:00 Nord Energi Arena
Vendsyssel FF V AGF
UTTVTT
Sidste 6 kampe
TVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 1. marts 2019 @ 18:17

Vendsyssel - AGF optakt

Vendsyssel tager hjemme imod AGF d. 3. marts kl. 14.00. Vendsyssel ligger nummer 12 i superligaen, mens AGF ligger nummer 10. Vendsyssel spillede i sidste runde 1-1 ude mod FCK. AGF tabte hjemme 1-2 mod Midtjylland.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssel præsterede en mandfolkeindsats i Parken i mandags mod stjernerne fra FCK. Trods et brændt straffespark, og med en mand i undertal halvdelen af kampen kunne de rejse hjem med et helt fortjent point. Nu er det så hverdag igen og de skal vise hjemmepublikummet, at det ikke var en enlig svale. Viser holdet samme løbevillighed og beholder de veteranen Tørnes i målet?

AGF kom ellers foran mod mestrene fra Midtjylland, men en vis Onuachu vendte kampen med sine to mål. Men AGF viste trods alt gode takter og ville gerne spille med. AGF kigger opad mod top-6 og derfor er de pisket til en sejr her. Men kan de trænge igennem det tætte forsvar, som FCK havde så meget mas med?

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at AGF vinder kampen. Alt andet end en sejr til århusianerne vil sætte deres top-6 drømme i stå. AGF er bare et bedre hold, der skaber mange chancer. Så skal de også nok vinde en smal sejr her.

Seneste indbyrdes kampe

Vendsyssel: 1
Uafgjorte: 3
AGF: 4

Den seneste kamp i Hjørring endte 1-2.

Vendsyssel nyheder

Mikkel Frankoch – skadet tvivlsom
Sebastian Czajkowski – skulderskade
Francisco Junior – afsoner karantæne

AGF nyheder

Tobias Sana – tvivlsom
Casper Højer Nielsen – afsoner karantæne

Reklame

Vendsyssel - AGF odds og spilforslag