via EkstraBladet Rabatkoder

Vendsyssel – AaB | Oprykkerne møder veteranerne i lokalopgør

6. august 2018 19:00 Hjørring Stadion
Vendsyssel FF V AaB
TVVVVV
Sidste 6 kampe
TVVTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

VEN - AaB optakt

Vendsyssel spiller hjemme mod AaB mandag d. 6. august kl. 19.00. Lokalopgør og superligaens nummer 3 mod nummer 4. Så kan man da ikke forlange mere. Vinderen af kampen vil konsolidere sig i toppen af rækken, mens en taber må orientere sig mere mod midten. Begge hold løb ind i deres første nederlag i sidste runde, så det bliver interessant at se, hvem af dem, der kan rejse sig hurtigst.

Hent velkomstbonus og kom igang med at spille idag!

Optakt og gratis betting tips

Vendsyssel er som en humlebi fløjet lige ind i superligaen med to 3-2 sejre. De går til sagen med krum hals og kan som det ser ud lige nu godt begå sig på den fine scene. Så længe de kan score mål i kampene, skal der nok vente flere point til dem. For træner Jens Berthel Askou må det være en smule bekymrende, at holdet har lukket mindst to mål ind i hver kamp, for det bliver man ikke ved med at få points på. Vendsyssel kom dog lidt ned på jorden igen mod Nordsjælland, men de fik da også skabt chancer, men ind ville bolden ikke.

Lucas Jensen er selvfølgelig en glad mand, fordi han kan lave mål og ved sin side har har lige så brandfarlige Brandao, der også scorede et glimrende mål imod Esbjerg. Det bliver spændende at følge de to forrest. bagest har Jakob Hjorth vist gode indsatser i sine kampe med den gode sidste skanse i målmand Nicolai Flø, der virker sikker i sine indgreb. De er begge unge spillere men spillere, men man kan kun være imponeret af det man har set indtil videre.

AaB fik en gedigen fodboldlektion i parken, hvor løverne flåede skindet af de stakkels nordjyder med et hattrick af N’Doye i første halvleg. Det så ikke godt ud. Nu havde de lige ugen inden ordnet de danske mestre fra Midtjylland. Men sådan er fodbold jo, det kan være svært at forudsige alt, og det er kun godt, at holdene kan slå hinanden på kryds og tværs.

Ingen tvivl om, at AaB gerne vil sidde på tronen i det nordjyske, men de vil ikke få noget som helst forærende i denne kamp. Edson Flores som fik 3 kampe for Peru ved VM, kom for sent hjem fra sin ferie, men der skulle være lagt låg på den sag fra alle parter, men Flores er endnu ikke i form og AaB håber at kunne sælge ham. Træner Morten Wieghorst må sætte sig i tænkeboksen og finde en slagkraftig start ellever, der kan skabe mere end holdet præsterede i København.

Vores tip

Over 2,5 mål. Det virker som en helt lige kamp, men Vendsyssel vil givet gå efter at få lavet mål, mens forsvaret ikke virker så hermetisk lukket. AaB er også ivrige efter at vaske pletten fra København væk. Derfor tror jeg der kommer mange mål i kampen. Over 2,5 mål giver fine odds 2,00 hos Oddset.

Spil på Superligaen – Få bonus lige nu med NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:

Vendsyssel: 0
Uafgjort: 1
AaB: 6

De har ikke været i samme række tidligere, så seneste opgør i Vendsyssel var i DBU-pokalen, hvor opgøret i 2015 endte 0-2. Så ingen sejre i de tidligere møder til oprykkerne fra Vendsyssel.

Vendsyssel Team nyheder

Intet nyt

AaB Team nyheder

Marco Harboe Ramkilde – fodskade
Patrick Kristensen – ukendt skade
Vendsyssel – AaB odds og spilforslag

Reklame

VEN - AaB odds og spilforslag