via EkstraBladet Rabatkoder

Vejle – SønderjyskE | Bundopgør i det østjyske

9. februar 2019 16:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V SønderjyskE
TTTUTV
Sidste 6 kampe
TUTTUV
Udgivet d. Sidst opdateret 29. januar 2019 @ 17:14

Vejle - SønderjyskE optakt

Vejle tager hjemme imod SønderjyskE d. 9. februar kl. 16.00. Vejle ligger nummer 13 i superligaen, mens SønderjyskE ligger nummer 11. Vejle tabte i sidste runde 0-2 ude mod Randers. SønderjyskE tabte ude 0-3 mod FCK.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Så ruller bolden igen i Superligaen efter vinterpausen. Det giver altid lidt stive ben også selvom de fleste klubber har været på træningslejr i mere sommerlige klimaer. For Vejle er det jo klart et mål, at man skal overleve i Superligaen. Det har helt sikkert kostet point, at man har fastholdt den tekniske boldførende stil, og personligt kunne jeg da godt håbe den vil vise sit værd. Det er ikke en let opgave, men mon ikke der er gode chancer mod naboerne fra syd i dette opgør?

For SønderjyskE er det med en sejr muligt at skimte Randers, der i øjeblikket indtager 6. Pladsen. Derfor er de pisket til at komme frem på banen og vise at de er bedre end oprykkerne fra Vejle. I optakten spillede de netop 1-1 mod Randers. Så en lille favoritrolle til gæsterne i noget det ligner et tæt opgør på forhånd.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at kampen ender uafgjort. Det er første kamp efter vinterpausen og her plejer angriberne ikke at være så skarpe. Vejles Sousa er ude med karantæne, så hvem skal lave målene? Det lugter af en forsigtig deler her i lokalopgøret.

Seneste indbyrdes kampe

Vejle: 4
Uafgjorte: 3
SønderjyskE: 3

Den seneste kamp i Vejle endte 0-0.

Vejle nyheder

Mathias Hebo Rasmussen – skadet
Allan Sousa – afsoner karantæne
Viljormur Davidsen – afsoner karantæne

SønderjyskE nyheder

Alexander Bah – brækket ankel
William Tchuameni – skadet
Niki Zimling – skadet

Reklame

Vejle - Sønderjyske odds og spilforslag