via EkstraBladet Rabatkoder

VEJLE – RANDERS | Stabilitet er en mangelvare

28. september 2018 18:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V Randers FC
UTTUUV
Sidste 6 kampe
VTUVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 28. september 2018 @ 14:20

Vejle – Randers optakt

Hjemme på Vejle Stadion fik de omkring 5000 fans endelig en sejr at juble over. Det skete da Esbjerg blev sendt hjem med et 0-1 nederlag. Modstanderen her er Randers, der selv fik en sejr over Vendsyssel senest. Det bliver dermed en kamp mellem to hold der har fået lidt selvtillid og håber på at kunne starte en god stime.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Vejle fik sin kun anden sejr i Superligaen med 1-0 over Esbjerg. Det vil være overdrevet at påstå, at Vejle dominerede kampen. Faktisk have Esbjerg rigeligt med muligheder for at skaffe sig et bedre resultat, men Vejle profiterede af gæsternes ineffektivitet, samt en udvisning til Agus Garcia, og red stormen af.

Sejren giver selvfølgelig grund til optimisme og håb om flere point til tabellen. Adolfo Sormani har hele tiden været tilfreds med spillerne. Det kan tyde på, at han føler holdet kan tage et step op og blot mangler troen på det.

Randers kom fint tilbage efter det store nederlag i Farum, og det gik ud over Vendsyssel. Selv om gæsterne næsten altid formår at skabe en stribe chancer lykkedes det Randers at holde Vendsyssel fra at blive rigtig farlige.

Efter en lidt stille indledning kom der gang i den efter pausen. Her scorede de to angribere Saba Lobjanidze og Benjamin Stokke med få minutters mellemrum. Dermed var gæsterne besejret og Randers kunne koncentrere sig om at spille sikkert.

Randers store problem er spillet på udebane. Kun to point er det blevet til og 11 mål imod i fire kampe. Det er ikke godt nok, heller ikke selv om de har mødt flere at de formodede tophold. Det er de naturligvis fuldt ud klar over og Thomas Thomasberg kræver større defensiv disciplin. Det skal kunne ses allerede i denne kamp i Vejle.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. Jeg er ikke i tvivl om, at der vil være fokus på forsvaret i begge lejre. Vejle vil meget gerne vise deres fans, at sejren over Esbjerg ikke blot var en tilfældighed. Det vil kræve en stærk defensiv og det har de jo lige vist at de besidder. Randers vil koncentrere sig om at undgå endnu et nederlag på udebane. Derfor skal man nok ikke forvente en vild offensiv. Det lover for en kamp med få scoringer.

Op til 1000 kr. velkomstbonus og spil på kampen med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Vejle og Randers har ikke den store historik og vi skal 6 år tilbage for at finde en betydende kamp. Randers har et solidt overtag, men det skal ikke tillægges for stor betydning. Tre af sejrene og den uafgjorte kamp er træningskampe.

VEJLE: 2
Uafgjort: 1
RANDERS: 6

VEJLE nyheder

Vejle vil ophæve lejekontrakten med Victorien Adebayor, hvilke vel er rimeligt når spilleren aldrig er dukket op i klubben.

RANDERS nyheder

Randers måtte se sig slået ud af pokalturneringen af Kolding fra 2. division.

Reklame

Vejle - Randers odds og spilforslag