via EkstraBladet Rabatkoder

Superliga | Vejle – OB: Er OB vågnet nu?

26. august 2018 14:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V OB
TUTUUV
Sidste 6 kampe
UTTTUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Vejle - OB optakt

Vejle tager hjemme imod OB søndag den 26. August kl. 14.00. Det er Superligaens nummer 11 mod nummer 14. Det betyder bunddrama allerede nu, for en taber af kampen her kan det blive et tungt tung efterår.

Hent din betting bonus lige her

Optakt og gratis betting tips

Vejle spillede godt med i kampen mod Nordsjælland, men som så mange andre hold var der ikke noget at komme efter i det nordsjællandske. Sousa kom frem til et par forkølede afslutninger, men man savnede saft og kraft fra angriberne. Det er blevet hverdag igen for Vejle efter den gode start, så har holdet ikke kunne få fuldt udbytte af kampene og det er en nødvendighed, hvis du ikke vil se dig selv dumpe langsom ned gennem tabellen.

Læs vores tip

Vejles cheftræner Adolfo Sormani var da bestemt heller ikke tilfreds med sit holds indsats. Han kaldte det sit holds dårligste præstation i denne sæson. Så kan man jo altid tænke videre over, om kunstgræs som underlag nogensinde bliver italienerens kop te. Nu kan han i hvert fald se frem til at få spillerne på det velkendte græs i Vejle, hvor der venter et bundopgør mod rivalerne fra Odense.

Vejle står nu kun noteret for en enkelt sejr i 6 kampe og med deres optimistiske fremadrettede spil kan det blive et tungt efterår de går i møde, når banernen blive tunge af regnen. En hjemmesejr her og det kan blive et lyst efterår, hvor de så vil kunne isolere OB i bunden af rækken.

OB var nede i mestrenes sæk på hjemmebanen i Odense, men dybt inde i overtiden fik Helenius skubbet bolden over stregen til en slags kunstig åndedræt til fynboerne. Det gav forløsning ikke bare på tilskuerpladserne, men man kunne også se på spillerne, at det var mere end en halv sejr. Det kan blive en god uge på træningsbanen, hvor det giver mere energi og tro på at vejen væk fra bunden ikke er umulig.

OB fordoblede dermed pointhøsten til 2 point, men de har traditionelt et godt tag på Vejle, så det kan godt blive vendepunktet for Jakob Michelsens tropper.

OB havde sat deres anfører Kenneth Emil Petersen på bænken, så nu bliver det spændende at se, om han kan vinde pladsen tilbage. Der var i den forgangne uge også et vist pres på OBs sportsdirektør, Jesper Hansen. Han må have fået en smule mere ro på nu og forhåbentlig en bedre nattesøvn. Det bliver dog et drama, de skal være med til i Vejle, for taber OB den kamp, kommer krisesannken i Ådalen til at vare længe endnu. Spændende bliver det i hvert fald på alle fronter.

Vores tip

Mit tip på kampe her lyder på at. Vejle vinder kampen. Vejle er et bedre spillende mandskab lige nu end OB. Samtidig vil en sejr kunne bringe Vejle et godt stykke op i tabellen, så det er helt klart en afgørende forskel.

Spil på Vejle – OB og få 1.000 kr. startbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Vejle:0
Uafgjort: 2
OB: 8

Seneste opgør de to klubber imellem i Vejle endte med en klar sejr på 4-0 til OB. Det var en pokalkamp i 2106.

Vejle nyheder

Imed Louati har en låskade og er ikke klar.
Mads Lauritsen døjer med en skade og bliver heller ikke klar.

OB nyheder

Casper Nielsen er tvivlsom til kampen.
Jens Jakob Thomasen er skadet i benet, ukendt varighed.
Mohammed Fellah må også sidde ude med en skade.
Thomas Mikkelsen døjer også med nogle problemer og bliver nok heller ikke klar.

 

Reklame

Vejle - OB odds og spilforslag