via EkstraBladet Rabatkoder

Vejle – AC Horsens | Skønspil eller lange indkast?

5. november 2018 19:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V AC Horsens
TTTUVU
Sidste 6 kampe
UVTVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 29. oktober 2018 @ 17:37

Vejle - AC Horsens optakt

Vejle tager hjemme imod AC Horsens mandag d. 5. november kl. 19.00. Vejle ligger nummer 13 i den danske superliga, mens AC Horsens ligger nummer 4. Vejle tabte 0-1 mod Hobro i sidste runde. AC Horsens spillede 3-3 hjemme mod FC Nordsjælland.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Vejle fik forleden ros af Ståle Solbakken for at ville spille fodbold og ikke benytte sig af lange indkast. Man er tro mod den boldbesiddende spillestil også selvom der er langt mellem sejrene. Det er også den rigtige måde at gribe de an på efter min mening. Man kan kun få tilskuernes sympati i det lange løb. De skal nok komme på stadion og få de gode oplevelser med.

Horsens er i den forbindelse jo så lige Vejles modsætning. Dødbolde og lange indkast har været deres kendemærke i denne sæson. Det kan virke lidt stift og kedeligt at se på, men jeg tror træneren i Horsens mere er glad for at kunne blande sig i den øverste halvdel med den spillestil. Og her gælder det lokalopgøret, hvor alt kan ske.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Vejle vinder kampen. Vejle viste gode takter mod FCK og kunne drille dem ved at komme foran. Hjemme skal de frem ad banen og de skal nok få scoret ved farlige Sousa. Vejle har mest brug for en sejr lige nu og den kommer her.

Spil på kampen med op til 1000 kr. velkomstbonus fra Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Vejle Uafgjorte AC Horsens
4 4 2
Seneste møde mellem de to mandskaber i Vejle endte 4-3.

Vejle nyheder

Nathan Oduwa – skadet
Gustaf Nilsson – skadet

AC Horsens nyheder

Ingen skader eller karantæner

Find flere Superliga tips her…

FC Nordsjælland vs. AaB

Brøndby vs. FC København

Esbjerg – FC Midtjylland

AGF vs. Randers

 

Reklame

Vejle - AC Horsens odds og spilforslag