via EkstraBladet Rabatkoder

Vejle – Hobro optakt og betting tips

13. juli 2018 18:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V Hobro IK
VVVVVV
Sidste 6 kampe
TVTTUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Vejle åbner superligasæsonen hjemme mod Hobro fredag d. 13. juli klokken 18.00. Det er nu igen Superliga i Nørreskoven. Efter mange års fravær sikrede Vejle sig førstepladsen i NordicBet ligaen i sidste sæson. Det så ellers længe ud til i foråret, at de ikke skulle den vej, for de første point havde svært ved at komme på tavlen. Måske var det frosten, men vendepunktet kom på udebane i Esbjerg, hvor de formåede at vinde 1-0 i en mandfolkedyst og så så de sig ellers ikke tilbage i resten af sæsonen.

For Vejles italienske træner, Sormani, har det været en fem uger intensiv kamp for at få truppen op i superliga-gear. I opvarmingskampene, der har budt på lidt blandede bolsjer fra blandt andet Tyskland, har de dog trods alt formået at score i alle kampene. Forrest er det pålagt Allan Sousa at ramme målet. Han er en hurtig og målfarlig brasilianer. Jeg er spændt på at se, om han kan markere sig på dette niveau.

Hobro er et sliderhold, som forrest nyder godt af Pål Kirkevolds mange mål. 34 mål i 64 kampe er der vist ikke mange angribere i omegnen, der kan prale af. Det er faktisk imponerende, og spørgsmålet er, hvor længe Hobro kan holde på sådan en spiller.

Hobro er kommet gennem opvarmningskampene uden sejr, men har dog scoret i alle kampene. For cheftræner Allan Kuhn kan det blive en svær sæson, hvor det i første omgang handler om at komme så langt op i tabellen som muligt. Jeg spår dem dog en svær sæson i den nederste halvdel. Det bliver mod de nyoprykkede hold, de skal hente de fleste points. Her burde Hobro have en bedre fysik og kan på den vis sikre sig de nødvendige points, så de ikke havner i play-off kampene.

Vores tip

I træningskampene har begge hold formået at lave mål i alle deres kampe, så hvorfor skulle de ikke kunne fortsætte den stime? Jeg tror på det vil lykkes for begge hold at finde vej til netmaskerne og tipper på at begge hold scorer.. Dette spil kan findes til odds 1,87 hos Danske Spil.

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:
Vejle: 4
Uafgjort: 2
Hobro: 4

Seneste møde i Vejle endte med hele 1-5 til Hobro (marts 2017).

Vejle nyheder

Klubben har forlænget aftalen med deres kroatiske målmand, Dino Hodzic, som bliver indtil nytår. Ellers intet nyt.

Hobro nyheder

Jonas Borring: Skadet i hasen – forventes klar
Lasse Kryger: Rygskade – forventes klar
Søren Reese: Fodskade – forventes klar
Bjarke Jacobsen: Hjernerystelse – ukendt varighed

Reklame

Vejle - Hobro odds og spilforslag