via EkstraBladet Rabatkoder

Vejle – FC København | Vejle kastes for løverne

21. oktober 2018 16:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V FC København
UVUVUT
Sidste 6 kampe
UVVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 19. oktober 2018 @ 15:42

Vejle – FCK optakt

Vejle hænger på i bunden af midterfeltet, men det kniber med at sætte en serie gode resultater sammen. Selv om spillet er ganske godt har de tendens til at lukke mål ind på kritiske tidspunkter. Det har kostet point flere gange ved at de har givet modstanderen momentum og selv er kommet på hælene. Et klart udtryk for manglende rutine.

Se vores tip til kampen

FCK spiller som det de er: Mesterskabsaspiranter. De har bare lige den der ene kamp ind imellem hvor energien er væk og det hele falder sammen for dem. Det gjorde det mod Vendsyssel, så de går vel ikke i den fælde igen på Vejle Stadion?

Optakt og gratis betting tips

Vejle fik ikke noget ud af besøget hos SønderjyskE og det var de selv ude om. Med udvisningen til Viljormur Davidsen allerede midt i første halvleg, kunne de ikke holde stand efter pausen. Adolfo Sormani var rasende på dommeren, men det er sjældent, at der gives et rødt kort uden at spilleren har givet dommeren muligheden for det. Hvis det røde kort skal bære skylden for nederlaget, så får Vejle det rigtig svært. De havde trods alt et komplet forsvar hele kampen.

FC København havde som ventet ingen problemer med at slå Randers. Det blev en klar 4-0 i Parken. Efter den flotte, om end heldige, sejr i Bordeaux var Ståle Solbakken vendt tilbage til en mere velkendt opstilling i Superligaen. Det var der således ingen problemer i.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap udesejr (-1). Vejle har tilsyneladende problemer med at tackle modgang, et tegn på manglende rutine. Det kan godt være, at de kommer med en sund reaktion på det seneste nederlag, men mod en modstander som FCK må de nok indstille sig på yderligere modgang. Min fornemmelse er, at en tidlig scoring til gæsterne vil giv Vejles moral endnu et knæk. Det kan blive til en lektion til Vejle hvis de ikke strammer op og hjælper hinanden gennem hele kampen.

Se de nyeste betting tilbud fra de danske bookmakere

Seneste indbyrdes kampe

Vejle og FCK er ikke tørnet sammen i nyere tid. Vi skal tilbage til dengang det var KB der regerede i København.

VEJLE: 0
Uafgjort: 0
FCK: 0

VEJLE nyheder

Viljormur Davidsen har karantæne efter midtbanemandens udvisning mod SønderjyskE

De to midtbanespillere Ylber Ramadani og Imed Louati er begge tvivlsomme med hhv. en ankelskade og en brækket hånd.

FCK nyheder

Viktor Fischer er skadet og næppe klar endnu.

Reklame

VEJLE - FCK odds og spilforslag