via EkstraBladet Rabatkoder

Vejle – FC Nordsjælland | Vejles dødskamp?

23. februar 2019 16:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V FC Nordsjælland
TVTTTU
Sidste 6 kampe
VUTVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 18. februar 2019 @ 18:01

Vejle - FC Nordsjælland optakt

Vejle tager hjemme imod FCN d. 23. februar kl. 16.00. Vejle ligger nummer 12 i superligaen, mens FCN ligger nummer 9. Vejle tabte i sidste runde 1-0 ude mod OB. FCN vandt hjemme 2-1 mod Vendsyssel.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Vejle kan mærke presset i hver kamp nu og de må betragte hver kamp som en pokalkamp i bestræbelserne om at overleve i Superligaen. Allan Sousa kunne godt blive redningsmanden for østjyderne, men dels er han nok for ung og dels mangler der gode medspillere omkring ham. Det er simpelthen for nemt at dæmme op for den trussel.

FC Nordsjællands unge mandskab gør det godt og de har nu kun 3 point op til en plads i top-6. Vi er også der på sæsonen, at man kan skele lidt til slutprogrammet. Her skal FCN møde både FCM og FCK. Derfor er de pisket frem over isen her for at sikre sig tre points. Det unge hold finder vej til netmaskerne i alle deres kampe og har en god chance for sejr her.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at FCN vinder kampen. l. FCN finder vej til målet i alle deres kampe og jeg tror det første mål vil afgøre kampen. Vejle har ikke meget moral, hvis de skulle komme bagud.

Seneste indbyrdes kampe

Vejle: 3
Uafgjorte: 1
FCN: 6

Den seneste kamp i Vejle endte 0-2.

Vejle nyheder

Kerim Memija – skadet
Serhii Hryn – skadet

FCN nyheder

Ingen skader eller karantæner

Reklame

Vejle - FC Nordsjælland odds og spilforslag