via EkstraBladet Rabatkoder

Vejle Boldklub – FC Midtjylland | Optakt og betting tips

4. august 2018 19:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V FC Midtjylland
UUVVVV
Sidste 6 kampe
IVTTUT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

VBK - FCM optakt og tips

Vejle BK har ambitioner om at blive en permanent del af Superligaen. De har fået en god start på sæsonen med en sikker sejr hjemme over Hobro fulgt af et flot point i Brøndby. Alligevel er der ændringer på vej idet klubben har erhvervet svenske Melker Hallberg og irske Sean Murray til midtbanen. Det ligner en god forstærkning og giver i hvert fald træner Adolfo Sormani flere strenge at spille på.

Find betting tilbud fra danske bookmakere her

FCM har fået en lidt blød start på sæsonen, men det var nok også ventet af de fleste. Årsagen skal muligvis findes i kvalifikationen til Champions League der gives en del opmærksomhed. Hvilket ikke er så mærkeligt med den økonomiske kæmpe gevinst der ligger i en deltagelse i gruppespillet. Vejle har således øjensynligt en lille fordel i at møde mestrene netop nu.

Optakt og gratis betting tips

Fodboldfeberen er ved at indfinde sig i Vejle og folket strømmer til Nørreskoven for at støtte deres lokale helte. Senest mod AGF var der totalt udsolgt med over 10.000 på lægterne. Den gode stemning inspirerede begge mandskaber til at levere en glimrende kamp, med høj intensitet og chancer i begge ender af banen. Selvom der ikke blev fundet en vinder, må begge holds fans være tilfredse med det spil de så. Adolfo Sormani gav debut til Sean Murray og Nicolai Madsen kom ind og fik de sidste halve time af kampen. Det var hans første kamp efter en skadespause.

FCM fik deres første sejr da de tog imod Esbjerg. Det lignede en sikker sejr da Jacob Poulsen bragte dem på 2-0 efter en god halv time, men Esbjerg fik reduceret lige inden pausen. Der skulle gå hele anden halvleg før Frank Onyeka kunne score til slutresultatet 3-1 og der skal nok være nogle der ikke følte sig helt sikre indtil da. FCM har inden denne kamp en vigtig returkamp mod FC Astana i Champions League kvalifikationen, hvor de skal forsøge at vende 1-2 nederlaget i Kasakhstan til samlet sejr.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap sejr til Vejle (Vejle +1). Set til odds 2.01. Det ligger i luften, at der er mindst et point til hjemmeholdet i denne kamp. Vejle er kommet flot i gang efter oprykningen og publikum strømmer til Nørreskoven for bakke op om holdet. Gæsterne fra FC Midtjylland har en for dem meget vigtigere kamp i benene, nemlig returkampen mod FC Astana i Champions League kvalen. Uanset hvordan det er gået i den kamp har det slidt på holdet og meget ofte ses en reaktion i den efterfølgende ligakamp. Det udnytter Vejle til at få mindst uafgjort.

Få bonus til Superligaen med NordicBet – klik her!

Seneste indbyrdes kampe

Vejle: 0
Uafgjort: 4
FC Midtjylland: 6

De tidligere møder ligger tilbage fra den til hvor Vejle senest var at finde i Superligaen, altså senest i 2009.

Vejle nyheder

Brasilianske Allan Sousa har fået forlænget sin kontrakt med 3 år og han kvitterede med den udlignende scoring på straffespark mod AGF. Sousa har dermed lavet 13 mål i 44 kampe for Vejle.
Den slovakiske målmand Pavol Bajza har ligeledes forlænget kontrakten med yderligere to år.

FC Midtjylland nyheder

Det lykkedes ikke FCM at kvalificere sig til Champions League så når skuffelsen over 0-0 mod FC Astana har lagt sig skal de forsøge at komme med i Europa League gruppespillet.

Vejle forventet startopstilling

Pavol Bajza, Rasmus Lauritsen, Mads Greve, Mads Lauritsen, Sean Murray, Jacob Schoop, Ylber Ramadani, Arbnor Mucolli, Viljormur Davidsen, Allan Sousa, Gustaf Nilsson

FC Midtjylland forventet startopstilling

Jesper Hansen, Rasmus Nicolaisen, Szolt Korcsmar, Erik Sviatchenko, Mads Døhr Tychosen, Joel Andersson, Frank Onyeka, Jakob Poulsen, Awer Mabil, Gustav Wikheim, Paul Onuachu,

Reklame

VBK - FCM odds og spilforslag