via EkstraBladet Rabatkoder

VEJLE – ESBJERG | Vil Vejle det for meget mod et cool EfB?

21. september 2018 19:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V Esbjerg fB

Nye NordicBet kunder

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
TUTTUU
Sidste 6 kampe
UVVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 25. oktober 2018 @ 13:29

Vejle – Esbjerg optakt

Esbjerg skal en tur i Nørreskoven og møde Vejle på Vejle Stadion. Det er en kamp mellem to oprykkere der har klaret sig noget forskellig hidtil. Vejle kæmper lidt med at få scoret, men hænger på i bunden. Esbjerg hænger på i topfeltet med nogle flotte sejre på det seneste.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Vejle har stadig problemer med at finde netmaskerne og har således ikke vundet siden 1. runde i Superligaen. I den seneste kamp i Aalborg lykkedes det at redde det ene point med hjem, men det var ikke mange chancer de fik skabt. Spillet ude på banen er ganske godt, men der mangler tilsyneladende noget når det kommer til den afgørende aflevering.

Anfører Jacob Schoop mener, at holdet gør det de skal og det er kun den sidste smule held der mangler. Det er måske sandt nok, men held alene gør det ikke. Grunden til, at Vejle hænger på i tabellen er deres stærke defensiv. De taber nemlig heller ikke mange kampe, men har dog tabt to gange på hjemmebane.

Esbjerg kommer til Vejle med selvtilliden i orden. De er inde i en god periode med flotte sejre i Brøndby og Aalborg, og senest 2-0 hjemme over OB. Modsat værterne kan Esbjerg finde vej til målet. Her er angriberne godt hjulpet af Joni Kauko fra midtbanen. Han står noteret for tre scoringer af de 12 mål Esbjerg har lavet.

Det er sjældent at Esbjerg dominerer når det gælder boldbesiddelse. Deres 4-3-3 spillestil passer fint til at slå til på kontra og det er nok grunden til deres relativt gode statistik på udebane.

Vores tip

Vores tip til denne kamp er spil på udesejr. Esbjerg har en spillestil der giver dem fordelen imod Vejle. Hjemmeholdet vil gerne frem på banen og spiller helst positiv offensiv fodbold. Det vil de også få lov til i denne kamp, men selv om de har et godt forsvar bliver Esbjerg giftige på de kontrachancer de skaber. De vil komme, ikke mindst fordi Vejle snart er desperate for at få den sejr de så hårdt mangler.

Få velkomstbonus til spil på Superligaen med NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

Vejle og Esbjerg har ikke så mange møder i historiebogen. De få de har er til gengæld rimeligt friske. I sidste sæson mødtes de tre gange i NordicBet ligaen. Det endte med tre udesejre, heraf to til Vejle.

VEJLE: 2
Uafgjort: 0
ESBJERG: 5

VEJLE nyheder

Der er ingen meldinger om skader efter sidste kamp.

ESBJERG nyheder

Esbjerg har tre spillere på skadeslisten og dermed tvivlsomme til kampen. Det er Emmanuel Oti, Rafael Van der Vaart og Daniel Anyembe

Reklame

VEJLE - ESBJERG odds og spilforslag