via EkstraBladet Rabatkoder

Vejle – Brøndby | Brøndby har kurs mod toppen

9. december 2018 18:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V Brøndby IF
TTVTUT
Sidste 6 kampe
TTVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 7. december 2018 @ 11:59

Vejle - Brøndby optakt

Vejle må fortsat sande, at livet i Superligaen ikke er let. Hjemme på Vejle Stadion går det nogenlunde, man på udebane er der ikke meget at juble over. Senest spillede de en god kamp i Århus, men endte alligevel med at tabe 1-2. Holdet spiller egentlig stabilt og Adolfo Sormani ser ikke ud til at kunne få mere ud af sine spillere.

Se vores tip til kampen

Brøndby har genfundet formen og med fire sejre på stribe er de rykket op i nærheden af toppe i tabellen. Der er dog fortsat langt op til de to førerhold. Der er derfor ingen tvivl om, at Alexander Zorniger ser denne kamp som en der skal give tre point i bestræbelserne på at nå helt frem.

Optakt og gratis betting tips

Selv om der kommer lidt point på kontoen, så har Vejle kun vundet tre kampe i denne sæson. De er alle vundet på hjemmebane. Problemet for Sormani er, at hans forsvar kun to gange har holdt målet rent. Det gør det meget svært, når holdet samtidig kun to gange har scoret mere end ét mål i samme kamp.

Brøndby skrev ny historie på vestegnen, idet de startede med 11 udlændinge imod Hobro. En kamp Brøndby vandt uden problemer, man som de samtidig burde have vundet mere overbevisende end 1-0. Hobro stillede med et 5-mand forsvar og det havde Brøndby overraskende stort besvær med at bryde igennem.

Ser man på de to hold lige nu, er der ingen tvivl om hvem der har favoritværdigheden. Brøndby er en klasse bedre end deres modstander i denne kamp. Vejle forsøger at spille positiv fodbold med de midler de har til rådighed og de pakker sig ikke ned i et forsøg på at redde 0-0. Det bliver til gæsternes fordel, for de har spillerne der med hurtige kombinationer kan slå til på kontramulighederne.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. Vejle har ikke klassen til at følge med Brøndby i denne kamp. De klarede godt nok uafgjort på udebane, men gæsterne er i en helt anden form lige nu. Det kommer til at vise sig og mon ikke Kamil Wilczek er opsat på at få tilbageerobret topscorerværdigheden fra FCKs Robert Skov?

Få en god start på din betting med 1500 kr. i velkomstbonus med Unibet

Seneste indbyrdes kampe

Det seneste opgør mellem de hold endte 1-1 i Brøndby. Ellers skal vi 10 år tilbage for at finde resultater de to hold imellem.

VEJLE: 0
Uafgjort: 1
BRØNDBY: 0

VEJLE nyheder

Vejle rapporterer kun om, at Imed Louati er skadet.

BRØNDBY nyheder

Brøndby har følgende spillere på skadeslisten:
Jens Martin Gammelby, Joel Kabongo, Uffe Bech og Kevin Mensah.

Læs flere Superliga tips her…

FC Nordsjælland – AGF

AaB – AC Horsens

Vendsyssel – Randers

FC Midtjylland – OB

FCK – Esbjerg

Reklame

Vejle - Brøndby odds og spilforslag