via EkstraBladet Rabatkoder

Vejle – AGF | Betting tips og optakt

30. juli 2018 19:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V AGF
UVVVVV
Sidste 6 kampe
UUVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

VB - AGF optakt

Hjemme på Vejle Stadion tager Vejle imod ærkerivalerne fra AGF mandag d. 30. juli kl. 19.00. Netop denne kamp var i mange år kendt som slaget om Østjylland. Og ser man bort fra Horsens, som de ikke regner for noget, så kunne det godt kaldes en nyklassiker i Superligaen. Den kamp skal kunne trække folk fra huse og ind på stadion.

Find vores tip til kampen her

Vejle har lagt frisk fra land og imponerede alle med en flot indsats på Brøndby Stadion, hvor de fortjent kunne rejse hjem med det ene point. Så nu er de andre klubber i ligaen advaret om, at det ikke er for sjov Vejle er tilbage. De skal tælles med, som en modstander man ikke bare kører henover.

Optakt og gratis betting tips

Vejle har i ugens løb hentet en svensker fra Udinese, Melker Hallberg, der er 22 år. Han er en stærk midtbanespiller, men det er nok tvivlsomt om han får en stamplads lige nu, men måske en reservetjans indtil han kender sine holdkammerater. Vejles træner Sormani var da også ganske tilfreds med holdets indsats mod Brøndby. For Sousa var det en personlig triumf at få sat hovedet på det flotte mål, Vejle fik lavet efter flot opspil. Der er flere mål i det hold.

AGF har stadig sin første sejr til gode efter to uafgjorte kamp. Spillet har dog været positivt og en del bedre end i sidste sæson. Amini er nu igen klar til at kunne gå ind og forstærke holdet efter en skade. David Nielsen virker som en, der har fået sat skik på det der nogle gange kunne ligne et galehus i Århus. Det er faktisk lidt af et svendestykke at få så meget ro på gymnastikforeningen, at det nu igen er fodbold man snakker om i klubben.

På banen virker Jakob Ankersen helt ustyrlig og får som regel puttet en kasse ind i alle sine kampe. Ja vist har han også mange afslutninger, men han viser en vilje til at ville vinde, og det smitter af på resten af holdet. Egentlig er Kasper Junker jo førsteangriberen i AGF, men han har endnu ikke kunnet få bolden i rusen. Det skal nok komme for han arbejder godt for holdet.

Vores tip

over 2,5 mål. AGF er lidt presset til at komme fremad banen og få sin første sejr i denne sæson. Men Vejle bliver en hård nød at knække med evigt farlige Sousa i front. Så jeg forventer en livlig mandagskamp med over 2,5 mål set til odds 2,15.

Find bookmaker og få velkomstbonus her

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:
Vejle: 3
Uafgjort: 3
AGF: 4
Seneste møde i Vejle var en træningskamp i 2017 som endte 1-1

Vejle Team nyheder

Nicolai Madsen skadet i foden

AGF Team nyheder

Kasper Lunding Jakobsen skadet

Reklame

VB - AGF odds og spilforslag