via EkstraBladet Rabatkoder

Vejle – AaB: Vejle i fremgang møder vaklende AaB

23. november 2018 19:00 Vejle Stadion
Vejle Boldklub V AaB
TVTTTV
Sidste 6 kampe
UUVTUT
Udgivet d. Sidst opdateret 20. november 2018 @ 16:20

Vejle - AaB optakt

Der er fortsat langt mellem sejre for holdet i Nørreskoven. Adolfo Sormani har fået spillet til at flyde ganske pænt, men bolden skal inden for målrammen hvis der skal være chance for en scoring. I sejren over Horsens viste holdet noget af den skarphed der er brug for, men de bliver nødt til at holde niveauet mere stabilt.

Se vores tip

Det kniber med resultaterne i AaB, i hvert fald i Superligaen. Fem kampe uden fuld gevinst betyder, at klubben er ved at glide ud af top-6. Der er alt for mange ”nær ved og næsten” kampe og Morten Wieghorst skal have banket noget mere fightervilje ind i truppen.

Optakt og gratis betting tips

Adolfo Sormani fik 5 dages karantæne fra trænersædet efter hans noget tåbelige mobilsnak. Det var dog næppe derfor, at Vejle fik en fodboldlektion af de helt store og endte som ulveføde i Herning. Holdets indsats var ganske enkelt ikke værdig til Superligaen. Det har de nu knap et par uger til at tænke over.

Det må formodes, at Vejle kommer på banen mod AaB med er mission. Der er en plet der skal vaskes af, men det bliver ikke nogen nem opgave. AaB har kun et enkelt nederlag på udebane i denne sæson. Det bliver derfor altafgørende, at Vejle får styr på forsvaret igen.

AaB spillede lige op med FCK, men måtte også gå fra banen endnu en gang uden en sejr. I dette tilfælde kan de nok godt leve med det ene point, for spillet var ganske godt og sejren over topholdet var inden for rækkevidde.

På fremmed græs er AaB anderledes effektive. Ikke nok med at de sjældent taber, de har også en fin målscore. Kan de fortsætte med at lægge lidt på deres spil kamp for kamp, så har de også en god mulighed for et godt resultat i Vejle.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. Vejle er uden træner Sormani og har desuden ikke haft mulighed for at komme videre efter blamagen mod FCM. Det er normalt ikke en ønskesituation for en træner. Derimod har AaB holdt pause med en god fornemmelse og møder op i Vejle med selvtillid. Disse faktorer, samt det faktum at AaB er et stærkere hold, gør spil på udesejr et godt valg.

Få 100 kr. risikofrit live-spil med NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

Det seneste opgør mellem de hold endte 1-1 i Aalborg.

VEJLE: 0
Uafgjort: 1
AAB: 1

 

Find optakt til flere Superliga kampe her…

SønderjyskE – Brøndby

Vendsyssel – Esbjerg

Hobro – Randers

Reklame

Vejle - AaB odds og spilforslag